Kiista juomatarjouksesta sai yllättävän käänteen – eeppinen asiakaspalaute supermarketille nousi somehitiksi

juomahylly, editorial use only
Juomahyllyjen tarjoukset sekoittivat Jonnyn pään. Shutterstock

Brittimiehen hauska viesti sai aikaan nasevan keskustelun Tesco-kauppaketjun työntekijän kanssa.

Kauppaketju Tescon asiakkaan nokkela valitus ja siitä seurannut hillitön sananvaihto asiakaspalvelijan kanssa keräsivät suuren suosion supermarketin Facebook-sivuilla. 

Jonny Spencerin, 25, 700 sanan hassunhauska tilitys kaupan tarjouksesta poiki yhtä nerokkaan 300 sanan vastauksen asiakaspalvelijalta. Keskustelua jaettiin yli 10 000 kertaa, mutta Tesco poisti sittemmin keskustelun Facebook-sivuiltaan muiden ihmisten asiattoman kommentoinnin vuoksi.

Kiista 58:stä pennistä

Keskustelu poiki alkunsa siitä, että Jonny oli ymmärtänyt väärin kaupan tarjouksen, kun kyltissä luki "mitkä tahansa juomat kaksi kahdella punnalla". Mies yritti ostaa kivennäisveden ja suklaajuoman ajatellen, että ne yhteensä maksavat kaksi puntaa.

"Tässä on ongelmani Tesco, sinä hävytön pieni huiputtaja ja sydäntenmurskaaja. Menin kassalle näyttäen erityisen hyvältä, kanta-asiakaskortti pyyhkäisyä odottaen, aika lailla valmiina siihen, että kassanne pelastaisi päiväni. Kun hän luki viivakoodit juomistani, pyysi kanta-asiakaskorttiani ja jatkoi kertoen, että "se olisi 2,58 puntaa, kiitos", meinasin tukehtua omaan sylkeeni! Tämän täytyy olla virhe, vakuutin (tiedän, että se on vain 58 pennin ero, mutta kuinka kehtaatte yrittää huijata Yorkshiren miestä? Ettekö tiedä, että me rakastamme tarjouksia, eikä meitä voi päihittää niissä)!"

Spencer jatkoi tilitystään kertoen, että hän johdatti toisen työntekijän juomahyllyjen ääreen näyttääkseen, että tarjous päti kumpaankin juomaan. Tämän jälkeen miehet kävivät "ei-niin-kiivaan" väittelyn, koska ilmeisesti tarjouksen alapuolella luki pienenpienellä tekstillä rajoituksia tarjoukseen liittyen.

Kuin Goose ja Maverick

Supermarketin asiakaspalvelijalla ei suinkaan mennyt sormi suuhun Jonnyn pitkästä vuodatuksesta. Tescon Jamie-niminen työntekijä vastasi Jonnylle nimittäin samaan sukkelaan sävyyn.

"Sepä oli eeppistä! Olen pahoillani, että tarjouksemme ovat saaneet sinut raivoihisi, järkyttyneeksi ja ilman tyydyttävää Volvic-veden ja Mars-pirtelön yhdistelmää. "

"Ymmärtääkseni molemmat tuotteet ovat kaksi kahdella punnalla -tarjouksessa, joten voit ostaa kaksi Mars-pirtelöä kahdella punnalla tai kaksi Volvic-vettä kahdella punnalla. Surullista kyllä, se on sattumaa eikä tarjouksia voi yhdistää."

Jamie myös lupasi lähettää Jonnylle postissa jotain hyvitykseksi.

Spencer innostui saamastaan vastauksesta, ja totesi miesten olevan nyt ystäviä. Mies kertoi odottavansa lisää postia, sekä joulukortin vuosittain tästä eteenpäin – "eikä mitään Tescon laatua, vaan Hallmarkia".

Jamie puolestaan vastasi vielä tunnustavansa kyllä miesten välisen yhteyden, ja että Jonny ja Jamie ovat kuin Top Gun -elokuvasta tutut Goose ja Maverick – "minä olen Maverick, luonnollisesti".

"Toivon, että pääsen tapaamaan Jamien"

Spencer kertoi Mirror-lehdelle luulleensa tarjouslapun päteneen kaikkiin jääkaapin juomiin. Kuuman ja kostean työpäivän jälkeen mies meni kauppaan hyvin janoisena.

– Kun pääsin kassalle, olin luonnollisesti vähän yllättynyt. Melkein oksensin, koska oloni oli niin huono. Minulla oli hyvä keskustelu henkilökunnan kanssa ja loppujen lopuksi ajattelin, että "hyvä on" ja jätin asian siihen, Spencer kertaa.

– Kirjoitin esseeni lounastunnilla, enkä olettanut siitä mitään. Ajattelin, että se voisi piristää jonkun päivää.

– Oli aika hauskaa, että he (Tesco) osallistuivat siihen niin hyvin, sillä he saavat niin paljon tyhmiä valituksia, ja he suhtautuivat omaani hienosti.

Jonnyn sanailu hauskuutti muitakin.

– Illalla menin nukkumaan ja tykkäyksiä oli noin 70, mutta tänä aamuna niitä oli melkein 10 000. Se on hullua.

Mies toivoo törmäävänsä Jamieen vielä.

– Toivon, että pääsen tapaamaan Jamien ja halaamaan häntä jonain päivänä, tai että ainakin saisin joulukortin.

Koko keskustelun löydät Mirror-lehden sivuilta!

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja