Yksinkertaisista raaka-aineista syntyy maukas broileriruoka, joka maistuu niin arkena kuin juhlana.
Broilerin rintafileet mielletään usein arkisena, melko tylsänäkin ruokana. Kuivuus ja mauttomuus ovat kaukana tästä Little Spice Jar -bloggarin reseptistä, jonka salaisuus piilee yksinkertaisissa, mutta herkullisissa ainesosissa.
– Eniten tässä sitruunaisessa rosmariinibroilerissa rakastan sitä, että voit tehdä siitä niin yksinkertaisen tai hienon kuin haluat. Voit tarjoilla sen höyrytettyjen vihannesten tai kvinoan kera, bloggari Marzia kertoo luomastaan reseptistä.
Ruoan tekoa nopeuttaa paljon se, että broilereiden pinnalle valeltavan kastikkeen valmistukseen et tarvitse lainkaan kattilaa.
KOKEILE MYÖS: Hanna julkaisi itkettävän hyvän ja helpon arkiruokareseptin – tätä kaikki haluavat nyt kokeilla!
– En ole koskaan tehnyt mitään helpompaa: laita kaikki aineosat mikronkestävään mittakippoon ja kuumenna, kunnes voi on sulanut. Siinä se, bloggari kirjoittaa.
Sitruunainen rosmariinibroileri
4 broilerin rintafileetä
1 ¼ tl sitruunapippuria
3 rkl voita
3 rkl sitruunamehua
5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
¾ dl kanalientä
1 ¼ tl hienonnettua rosmariinia
1 ¼ tl hienonnettua paersiljaa
¼ tl kuivattuja chilihiutaleita
2 tl hunajaa
sitruunaviipaleita

