Megan joutui neljäksi päiväksi sairaalaan syötyään aterian Burger Kingissä: Ranskalaisissa ikävä yllätys – pikaruokaketju vaikenee

Burger King ateria pikaruoka
Burger King -ateria. Kuvituskuva. Shutterstock

Amerikkalaisnainen väittää nielaisseensa metallinpaloja syödessään viime syksynä aterian Burger Kingissa. Pikaruokaravintola ei kuitenkaan ole toistaiseksi suostunut korvaamaan naiselle massiivisia lääkärikululuja.

Viime lokakuussa Megan Tomlinson osti kanaranskalaiset Pennssylvanian Manheimissa sijaitsevasta Burger King -ravintolasta. Kun Megan oli syönyt muutaman palan annoksestaan, hän tunsi yhtäkkiä kipua ja alkoi vuotaa verta. Kun nainen pääsi kotiinsa, kivut yltyivät ja hän alkoi kertomansa mukaan oksentaa verta.

Sairaalassa Meganin ruoansulatuskanavasta paljastui kolme metallinpalaa. Palat otettiin talteen ja toimitettiin jatkotutkimuksiin Cibo Tech -laboratorioon. Testeissä kävi ilmi, että metallinpalat olivat korkeahiiliterästä ja peräisin luultavasti keittiöveitsestä tai työkaluterästä. Testit osoittivat myös, että metallinpaloja ei oltu kypsennetty raa’an kanan kanssa, eivätkä ne todennäköisesti olleet peräisin mistään koneesta.

Fox Newsin mukaan Burger Kingin vakuutusyhtiö ja broileritoimittaja Tyson Chicken eivät ota vastuuta tapauksesta.

– Se ei ole reilua. He eivät ota asiaa vakavasti. Kukaan ei ole kysynyt minulta, miten voin, Tomlinson sanoo.

Naisen mukaan hänelle on kertynyt tapauksen johdosta jo yli 30 000 dollarin lääkärikulut. Broilerit Burger Kingille toimittaneen Tyson Foodsin edustajat kommentoivat tiedotteessaan, että heidän tuotteensa ovat tutkitusti turvallisia. Yhtiössä aloitettiin laajat tutkimukset sen jälkeen kuin Tomlinson oli julkaissut onnettomuudestaan julkisen Facebook-päivityksen. Mikään ei kuitenkaan Tyson Foodsin mukaan viittaa siihen, että metallinpalat olisivat peräisin tehtaalta.

Burger Kingilta puolestaan ei suostuta kommentoimaan asiaa millään lailla medialle. 

Lähde: Fox News

***

1:26


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja