8:20

McDonald’sin työntekijä laihtui 15 kiloa vain työpaikkansa ruokia syömällä – paljastaa tarkan dieettinsä

7 News-sivusto uutisoi taiwanilaisesta naisesta, joka tiputti 15 kiloa syömällä pikaruokaravintolassa kolme kertaa päivässä.

Omalla kuvallaan, mutta nimettömänä tarinansa kertonut nainen työskentelee McDonald’sissa. Hänen laihdutusurakkansa sai alkunsa siitä, kun työkaveri haukkui hänen jalkojaan paksuiksi. Nainen päätti pistää elintapansa uusiksi.

– Kuulin, kun työkaveri sanoi jalkojeni näyttävän liian lihavilta hameessa, nainen paljasti sosiaalisessa mediassa.

– Ilman häntä painaisin yhä reilusti yli 70 kiloa.

Terveellistä pikaruokaa

Nainen kertoo syövänsä työpaikallaan kolme kertaa päivässä. Työpäiviensä aikana hän syö McDonald'sin ruokia, mutta muunneltuina versioina. 

– En ole koskenut ranskalaisiin, uppopaistettuun kanaan, omenapiirakoihin, hampurilaissämpylöihin tai sokerisiin limsoihin. 

– Sen sijaan olen syönyt vain hampurilaispihvejä, salaattia, kananmunia, kanansiipiä, sokerittomia juomia ja paistettua kanaa ilman kuorrutetta, nainen kertoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Lisäksi nainen kertoo, että jos töissä iskee herkkujen himo, hän juo sokeritonta teetä tai limsaa estääkseen sortumisen.  

Nainen kuitenkin muistuttaa, että välillä saa myös herkutella.

– Maailmassa on niin paljon herkullisia asioita, että jos jättää ne syömättä, olisi se ruoan hukkaan heittämistä.

Lähteet: 7 NewsLadbible

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja