Mozzarellatikut pahoittivat mielen – mies vaatii miljoonien eurojen korvauksia

tikku
Mozarellatikut ovat saaneet amerikkalaiset suunniltaan.

Amerikkalaismies hermostui pahemman kerran maistettuaan McDonald'sin mozzarellatikkuja.

Amerikkalainen Chris Howe on hermostunut tosissaan ostettuaan pikaruokajätin kohun herättäneitä mozzarellatikkuja – ja haastanut pikaruokajätin oikeuteen aiheesta.

Mies vaatii 4,5 miljoonan euron korvauksia

Useat pikaruokajätin amerikkalaisasiakkaat lisäsivät viikko sitten Twitteriin ja Instagramiin kuvia tilaamistaan mozzarellatikuista. Kuvissa tutun kuoren alla juustotikkujen sisältö ei suinkaan pursua tuotekuvauksen mukaista juustoa, vaan ammottaa tyhjyyttään. Löydökset – tai tarkalleen ottaen niiden puute – on saanut lukuisat asiakkaat pettymään.

Howe, yksi juustotikkuihin pettyneistä asiakkaista, haastoi McDonald'sin oikeuteen tyhjien juustotikkujen vuoksi, ja vaatii nyt 4,5 miljoonan euron korvauksia pikaruokajätiltä kärsimänsä vahingon vuoksi. Lisäksi mies vaatii, että hänelle korvataan hieman yli euron maksaneiden juustotikkujen hinta. Kanteessa on mukana 40 muutakin ihmistä. 

Howen mukaan tikkuja on jatkettu tärkkelyksellä, jotta niiden valmistuskustannukset olisivat mahdollisimman alhaiset. McDonald'sin nettisivuilla kuitenkin kuvaillaan, että mozzarellatikut sisältävät 100-prosenttista aitoa ja sulanutta mozzarellajuustoa. Ainesosaluettelon mukaan tikkujen sisältämässä mozzarellassa on enintään 2 prosenttia lisäaineita.

Lähteet: Fox News, Grubstreet

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja