McDonald’sin aprillipila kävi sittenkin toteen – kekseliäs asiakas vinkkaa: Näin saat kohutun burgerin itsellesi

Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä? 0:54 Miksi McDonald'sin työntekijät eivät käytä suojakäsineitä?
Videolla paljastetaan mielenkiintoinen yksityiskohta pikaruokaketjun keittiöstä.

Pikaruokaketjun asiakas keksi nerokkaan tavan tuoda aprillipilaksi tarkoitettu tuote toteen. 

Reilu viikko sitten sosiaalinen media täyttyi McDonald’sin aprillipilasta innostuneiden ihmisten kommenteista. Huhtikuun ensimmäisen päivän kunniaksi pikaruokaketju kertoi lanseeranneensa uuden tuotteen, suolakurkuilla täytetyn McPicke-hampurilaisen.

Vaikka lähes jokainen tiesi uutuuden olevan vitsi, se sai osan suolakurkkua rakastavista asiakkaista pettymään. Osa asiakkaista kertoi toivovansa, että kyseessä olisi sittenkin ollut ihan oikea tuote, sen verran herkulliselta se kuulosti.

Vaikka McDonald’s ei ainakaan vielä ole vastannut asiakkaidensa toiveisiin suolakurkkupurilaisen tuomisesta valikoimiin, eräs asiakas keksi nerokkaan tavan McPickle-hampurilaisen saamiseksi.

"McPickle on todellinen!"

Twitter-käyttäjä Matt Little paljastaa twiitissään, kuinka tavallisesta Big Macista on mahdollista taikoa paljon kohuttu McPickle-versio.

– McPickle on todellinen! Little hehkuttaa twiitissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Homma käy näin: Tilaa tavallinen Big Mac ja pyydä se ilman Big Mac -kastiketta ja sipulia. Pyydä sitten saada hampurilaisen väliin ketsuppia ja kolme ylimääräistä annosta suolakurkkuviipaleita. Muuta ei tarvitse tehdä, sillä juusto ja salaatti tulevatkin hampurilaiseen automattisesti.

Suolakurkkuhampurilainen ei suinkaan ole ainoa toteen käynyt aprillipila. Vastikään muun muassa liköörimerkki Jägermeister lanseerasi aikuisille suunnatun pääsiäismunan, joka oli alun perin tarkoitettu vitsiksi.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.