Maukas annos puhtainta italialaista keittiötä syntyy helposti ja melko nopsaan. Arkeen ja juhlaan.
Näillä kesäkeleillä määritelmä kesäruoastakin hitusen joustaa. Viileä maanantai huusi pataruokaa, mutta mitään burgundinpatoja en sentään laittanut porisemaan. Tomaattinen kanapata pavuilla oli täydellinen kompromissi, joka maistuu niin helteillä kuin näillä maltillisemmillakin asteilla.
Tällainen höystö on lopulta meidän ruokavaliossa hitusen tylsäkin ruoka, mikä ei vähennä lainkaan sen herkullisuutta. Tämä on juuri sellaista Italiaa, johon omat näkemykseni kulminoituvat ja josta ammennan fiiliksiä muihin ruokiin. Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan - aina erinomainen valinta.
PS. Tsekkaa myös muut kanareseptit!
PPS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) sekä Twitterissä.

