Marry Me -kana on varma hitti! Nanna ylistää huikean makuista kanakastiketta: "Puolessa tunnissa pöytään"

Marry Me -kana
Kermainen Marry Me -kana on varma hitti. Kaikki aitini reseptit

Nanna Rintala vinkkaa rapakon takana suuren suosion saavuttaneen kanaruokaohjeen. Marry Me -kana valmistuu puolessa tunnissa pöytään.

Suosittua Kaikki äitini reseptit -ruokablogia pitävä Nanna Rintala kertoo törmänneensä netissä omaan ”Igorin kanaansa" – siis koukuttavan hyvään broileriohjeeseen. 

– Heti kun näin tämän reseptin, olin aivan, että tämän täytyy olla hyvää! Ja niinhän se toden totta olikin, Rintala kehuu blogissaan.

Nanna paljastaa, että hänen omassa perheessään arkipäivän nopea illallinen perustuu melko usein kaupan hunajamarinoituihin broilerinsuikaleisiin, sillä ne maistuvat lapsille. Siksi ruokabloggaaja kertoo pakahtuvansa aina onnesta, kun keksii tehdä jotain aivan muuta.

– Tässä maailmassa ei ole koskaan liikaa hyviä ja nopeita, puolessa tunnissa pöytään -kanaruokareseptejä. Broisku kun on koko perheelle kelpaava nopeasti valmistettava raaka-aine. 

Marry Me -kana on Amerikan oma avokadopasta: "Vaikuttavan hyvää"

Nanna törmäsi siis internetissä amerikkalaiseen Marry Me -broilerireseptiin, joka valmistuu simppeleistä raaka-aineista.

–  En edes kanareseptiä etsinyt, vaan googlailin tapani mukaan resepti-inspiraatiota hakemalla jotain tyyliin 'new recipes 2021'. Yritän seurata, mitä maailmalla tapahtuu, Nanna kertoo MTV Uutisille.

Yleensä reseptin kuva saa Nannan kiinnostumaan ohjeesta. Seuraavaksi huomion kiinnittää yksinkertainen, mutta kiinnostusta herättävä ainesosaluettelo. Marry me -kanan kohdalla nämä molemmat kohdat toteutuivat ja bonuksena ohjeella oli vielä huomion herättävä nimi. 

– Nimikin inspiroi. Ajattelin, että ruoan täytyy olla hyvää, jos aiheuttaa tällaisia reaktioita.

Ohjetta voisi Nannan mukaan verrata helppoudessa ja suosiossa esimerkiksi Suomen avokadopastaan.

Kermainen kanaruoka tarjoillaan rapakon takana pastan kanssa, mutta se sopii kastikkeeksi myös perunoille tai riisille. Nanna mukaan Marry me -kana oli todella nimensä veroinen.

– Jo ensimmäinen, jolle annoin maistiaisen lupasi mennä naimisiin kanssani. Pienenä esteenä se, että olen jo naimisissa, eikä hänkään ollut aikaisemmin harkinnut naispartneria. Että vaikuttavan hyvää!

Nanna toteaa MTV:lle, että tätä kanaruokaa kehtaa tarjota vieraillekin. Sen lisäksi se on nopea ja huokea ruoka arkeen.

– Parasta on huikea maku, vaikka raaka-aineita on vain muutama. Ja tosiaan niitä aurinkokuivattuja tomaatteja meiltä löytyy aina puolikas purkillinen. Tämä resepti saattaa kyllä muuttaa tilanteen.

Myös Nannan blogin lukijat ovat jo kokeilleet ja kehuneet ohjetta. 


Testaa myös suosittua Lyonin kanaa:

2:08

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja