Markus sen keksi – tämän jälkeen et enää halua tehdä pizzaa vanhalla tavalla: "Hintaa tulee noin 3–5 euroa"

Pizza Markus
Tämän pizzan täytteet Markus on ostanut kaupan salaattibaarista. MTV

Järvenpääläisen Markuksen pizzavinkki säästää aikaa ja rahaa, eikä ylimääräistä pakkausjätettäkään synny.

Järvenpääläinen Markus Pylkkänen jakoi Facebookin suositussa ruoanlaittoryhmässä kätevän vinkin pizzan täytteiden hankkimiseen. Markus kertoi ostaneensa jo muutaman vuoden ajan suurena pizzan ystävänä kaikki pizzatäytteet valmiiksi pilkottuna kaupan salaattibaarista.

– Sieltä löytyy kanaa, tonnikalaa, mozzarellaa, oliiveja, katkarapuja ynnä muuta ja punasipulikin valmiiksi leikattuna. Etu tässä on se, että ei tarvitse ostaa kuin se määrä, mitä pizzaan meinaa laittaa, Markus kertoo.

Samalla välttyy myös ylimääräiseltä pakkausjätteeltä.

"Hintaa tulee noin 3–5 euroa"

Markus kertoo MTV:lle saaneensa idean muutama vuosi sitten salaattia ostaessaan.

– Huomasin kotona, että nämähän voisi heittää vaikka pizzan päälle. Teen yleensä yhden tai kahden täytteen pizzoja ja useita erilaisia, niin siinä tämä salaattibaari-ideologia toimii hyvin.

Täytteet voisi toki ostaa erikseen myös omissa pakkauksissaan ja esimerkiksi pakastaa jäljelle jäävät raaka-aineet. Markuksen toimintatapa kuitenkin varmistaa sen, että hävikkiä ei varmasti synny, eikä mikään tuote unohdu lojumaan jääkaappiin tai pakastimee – sitäpaitsi Markuksen mielestä esimerkiksi katkaravut maistuvat paremmilta salaattibaarista kuin pakasteesta ostettuna. 

– Saan kätevästi kaikkien pitsojen täytteet samaan rasiaan ilman, että tarvitsee ostaa useita erillisiä pakkauksia. Hintaa tulee noin 3–5 euroa kun teen yleensä ainakin sen kaksi pizzaa eri täytteillä

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja