Mansikkamargarita on kesädrinkki parhaimmillaan – Kati vinkkaa helpon ohjeen: Alkoholilla tai ilman!

mansikkamargarita_1_200427_D8S9845-Edit
Mansikkamargarita valmistetaan näppärästi pakastemansikoista. MTV

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa helpon mansikkamargaritaohjeen. Kati tekee juoman ilman alkoholia, mutta aikuiseen makuun sopivan siitä voi tehdä lorauttamalla joukkoon hieman tequilaa.

Mansikkamargarita on raikas kesäjuoma parhaimmillaan! Hellapoliisina tunnettu reseptinikkari Kati Jaakonen vinkkaa, miten valmistetaan alkoholiton ja raikas mansikkamargarita. 

Herkullinen mansikkamargarita on helppo valmistaa blenderissä pakastemansikoista. Jäisiä marjoja käyttämällä jäämurskan voi jättää kokonaan pois. Mansikoiden sijaan voi kokeilla mitä tahansa jäisiä marjoja, esimerkiksi vadelmia.

– Kevät- ja kesäpäivän raikas välipala- tai nautiskelujuoma on alkoholiton mansikkamargarita. Käytä tähän pakastemansikoita ja tarjoa näyttävästä jalallisesta lasista, Kati vinkkaa.

Mansikkamargaritasta voi tietysti helposti tehdä myös aikuisten version. Silloin juoman joukkoon voi lorauttaa muutaman senttilitran tequilaa. 


Katso videolta, miten Mikaelin drinkki valmistuu:

Altian baarimestari Mikael Karttunen valmistaa viime kesän marjoista helpon ja herkullisen shrub-juoman 5:14
Herkullinen drinkki pakastemarjoista.

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran kesällä 2020.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!