Makutestissä Lidlin paistopisteen hampurilaiset: Parempaa kuin Mäkkärissä?

Lidl paistopiste hampurilainen
MTV

MTV testasi Lidlin uudet paistopistehampurilaiset. Katso videolta raadin arviot tuotteista!

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kertoi keskiviikkona Lidlin uudesta aluevaltauksesta pikaruokamarkkinoilla. Kauppaketju testaa parhaillaan Espoon Niittykummun myymälässään lämpimien pikaruokatuotteiden myyntiä paistopisteellä. Myynnissä on muun muassa hampurilaisia, grillattua kanaa sekä wrappeja. Tuotteet tulevat pian myyntiin myös Itäkeskuksen ja Järvenpään Lidleihin. Jos paistopistepikaruoalle riittää kysyntää, aikoo Lidl laajentaa tuotteiden myyntiä myös muualle Suomeen.

Päätimme testata, miltä Lidlin uudet paistopistehampurilaiset maistuvat. Testissä maisteltiin sekä juustohampurilainen että muna-pekonihampurilainen. Makutestin raatilaisten mukaan toinen burgereista oli hienoinen pettymys ja muistutti enemmän einestä kuin pikaruokalan hampurilaista. Toinen burgereista sen sijaan voitti maullaan jopa McDonaldsin vastaavan tuotteen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!