Makutestissä Lidlin paistopisteen hampurilaiset: Parempaa kuin Mäkkärissä?

3:54 Makutestissä Lidlin paistopisteen hampurilaiset

MTV testasi Lidlin uudet paistopistehampurilaiset. Katso videolta raadin arviot tuotteista!

MTV:n ruokasivusto Makuja.fi kertoi keskiviikkona Lidlin uudesta aluevaltauksesta pikaruokamarkkinoilla. Kauppaketju testaa parhaillaan Espoon Niittykummun myymälässään lämpimien pikaruokatuotteiden myyntiä paistopisteellä. Myynnissä on muun muassa hampurilaisia, grillattua kanaa sekä wrappeja. Tuotteet tulevat pian myyntiin myös Itäkeskuksen ja Järvenpään Lidleihin. Jos paistopistepikaruoalle riittää kysyntää, aikoo Lidl laajentaa tuotteiden myyntiä myös muualle Suomeen.

Päätimme testata, miltä Lidlin uudet paistopistehampurilaiset maistuvat. Testissä maisteltiin sekä juustohampurilainen että muna-pekonihampurilainen. Makutestin raatilaisten mukaan toinen burgereista oli hienoinen pettymys ja muistutti enemmän einestä kuin pikaruokalan hampurilaista. Toinen burgereista sen sijaan voitti maullaan jopa McDonaldsin vastaavan tuotteen.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja