Asiakkaat yllättyivät: Lidlin paistopisteissä myydään nyt juustohampurilaisia

Lidl hampurilainen
Juustohampurilaiset löysivät tiensä nyt Lidlin paistopisteisiin. Shutterstock / Twitter

Lidl aikoo ilmeisesti haastaa pikaruokalat ja testaa nyt juustohampurilaisten myyntiä paistopisteissään. Aiemmin vastaavaa ei ole nähty suomalaisissa ruokakaupoissa.

Tarkkasilmäiset Twitter-käyttäjät raportoivat nähneensä Lidlin paistopisteillä mielenkiintoisen uutuustuotteen: valmiit juustohampurilaiset. Twitter-käyttäjä Timo Kataja kertoo hampurilaisia olevan myynnissä ainakin Espoon Niittykummun Lidlissä.  Ilmeisesti kyse on muutamasta myymälästä, joissa hampurilaisten myyntiä testataan.

Kuvan perusteella saatavilla on kahta eri burgerivaihtoehtoa: tavallinen juustohampurilainen ja hampurilainen kananmunalla sekä pekonilla.

Lidl: Myynti laajenee myös muihin myymälöihin

Lidlin mukaan tuotteiden testaus on alkanut Espoon Niittykummun myymälässä ja hampurilaisten lisäksi saatavilla on muun muassa lämpimiä wrappeja sekä grillattua broileria.  Myöhemmin kokeilua on tarkoitus jatkaa myös kahdessa muussa myymälässä, Helsingin Itäkeskuksessa ja Järvenpään Lidlissä.

– Meillä on jo ennestään myynnissä paljon valmiita, helppoja eväitä, mutta nyt halusimme laajentaa valikoimaa lämpimiin ruokiin. Tarjoamme vaihtoehtoja aamupalaksi, lounaaksi, matkalla syötäväksi ja perheen ruokapöytään, kertoo ostopäällikkö Hannes Herbst.

Testien tarkoituksena on selvittää, millaisia lämpimiä tuotteita asiakkaat haluavat kaupasta ostaa. Samalla testataan myös erilaisten laitteiden ja myyntikalusteiden soveltuvuutta. Kerättyjen kokemusten perusteella päätetään, laajennetaanko uuden tuoteryhmän myynti myös muihin Lidl-myymälöihin.

Lisätty juttuun 18.1.2017 klo 12.10: Lidlin kommentit uutuustuotteista.

***

3:54

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja