Makupari, joka ei petä – Harri Syrjänen vinkkaa keväisen herkkuruoan: "Mun lempparirisotto"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto 0:56 Näin valmistuu Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto
Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka helposti parsa-sitruunarisotto valmistuu.

Parsa ja sitruuna ovat kevääseen sopiva makupari. Testaa yhdistelmä tässä Harri Syrjäsen vinkkaamassa risottoreseptissä.

Pääsiäisruokia pohtiessa voi aloittaa kevään tällä herkullisella risotolla. MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tutun Harri Syrjäsen maukkaassa risotossa maistuu keväinen makupari: sitruuna ja parsa. Syrjänen on Instagram-seuraajilleen tuttu yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -resepteistään, eikä tämä risotto tarjoa poikkeusta valmistustapaan.

– Takuu kevään merkki – risotto primavera. Mun lempparirisotto ja tietysti [one] pottina. Nyt on viimeistään aika unohtaa talvi ja siirtyä kevään odotukseen, julistaa Syrjänen Instagram-julkaisussaan. 

f3106f4b-c006-471d-be76-bdd03a942c82
Näistä ainesosista valmistuu parsa-sitruunarisotto Harri Syrjäsen tyyliin.

Testaa myös:

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!