Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maistuva makutrio: Pekoni ja puolukat sopivat mainiosti kesäkurpitsalettujen kaveriksi

Shutterstock
Julkaistu 21.05.2018 20:01
Toimittajan kuva

Outi Jaatinen

outi.jaatinen@mtv.fi

Kesäkurpitsaletut, pekoni ja puolukat sopivat mainiosti yhteen. 

Ärsyttääkö pekonin käry? Yllä olevalla videolla näytetään, kuinka pekonit voi kypsentää mikrossa.

Mitt Kök -sivusto suosittelee syömään kesäkurpitsaletut pekonin ja puolukoiden kanssa.

Kesäkurpitsaletut

Ainesosat (4 annosta):

200 g kesäkurpitsaa
suolaa
4 kananmunaa
1 dl ranskankermaa
1 rkl psylliumjauhetta
1.5 dl juustoraastetta
voita tai kookosrasvaa paistamiseen

lisäksi
kaksi pakettia pekonia (á 140g)
1 dl puolukoita

Valmistusohje:

1. Raasta kesäkurpitsat ja laita sekaan suolaa.

2. Laita kurpitsat lävikköön ja anna olla siinä 10 minuuttia, jotta raasteesta valuisi nestettä pois mahdollisimman paljon. Puristele raaste kuivaksi kunnolla.

3. Sekoita kananmunat, ranskankerma, psylliumjauhe, suola sekä pippuri ja anna taikinan turvota muutaman minuutin ajan.

4. Sekoita taikinan joukkoon kesäkurpitsat ja juustoraaste.

5. Paista voissa tai kookosrasvassa keskisuurella lämmöllä kummaltakin puolelta muutaman minuutin ajan.

6. Paista pekonit rapeaksi. Tarjoile lettujen ja puolukoiden kanssa.

Lähde: Mittkok.expressen.se

Lisää aiheesta:

Maailman parhaat kermaperunat – helppo ohjeLämmittävä keitto, joka tyydyttää hampurilaishimon – tätä innovatiivista reseptiä on pakko kokeilla!Kananmunaa, parsaa ja pekonia – valmista ylelliset aamiaisleivät viikonlopun kunniaksiTäydellistä krapularuokaa! Tätä reseptiä on pakko kokeillaKahden ainesosan yllättävä yhdistelmä – kokeile pannukakkua uudella tapaa!Flammeküche eli pekonipiiras
PekoniSuolaiset letutVihanneksetMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pekoni
  • 31.3.07:41
    Ruoka

    "Yksi yleisimmistä virheistä" – ethän tee näin, kun paistat pekonia?

  • 01.09.202417:25
    Ruoka

    Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!

  • 01.01.202417:32
    Ruoka

    Testasimme "miljardöörin pekonin" – Snoop Doggin ohje pekonin valmistukseen yllättää

  • 13.11.202312:57
    Ruoka

    Näin pekonipaketille kannattaa aina tehdä

  • 29.07.202210:46
    Ruoka

    Yhdysvalloissa on tarjolla pekoninystävän unelmapesti – huimaava tuntipalkka