Maailman parhaat kermaperunat! Hittiohjetta ylistetään: "Supersimppeli"
Julkkiskokki Tyler Florencen kermaperunat keräävät suitsutusta. Oletko sinä jo testannut hittireseptiä? Kermaperunat sopivat täydellisesti vaikka pääsiäispöydän lisukeruoaksi.
The Kitchn -ruokasivusto kertoi syksyllä 2019 televisiosta tutun kokin, Tyler Florencen kuuluisasta kermaperunareseptistä. Food Networkin nettisivuilla julkaistulla reseptillä on satojatuhansia lukijoita yli 550 kehuvaa arviota, jossa kermaperunoita ylistetään erinomaisiksi.
– Resepti on supersimppeli, mikä selittää sen suosiota. Kermaa kuumennetaan laakerinlehtien, timjamin, valkosipulin, muskotin, suolan ja pippurin kanssa. Sitten kermaseos sekoitetaan perunaviipaleiden kanssa ja joukkoon lisätään hieman parmesaanijuustoa, suolaa ja pippuria, The Kitchn -sivuston ruokatoimittaja Sheri Castle kirjoitti.
Lopuksi kermaperunat viimeistellään vielä tuoreella timjamilla ja raastetulla parmesaanilla, jonka jälkeen ne paistetaan folion alla uunissa.
– Nämä perunat ovat herkullisia, itse asiassa maukkaimpia kermaperunoita, joita olen koskaan maistanut. Ne ovat todella kermaisia ja maukkaita, mutta eivät kuitenkaan liian täyteläisiä, Castle ylistää reseptiä testattuaan.
Oletko sinä jo testannut hittiohjetta? Nappaa resepti!
Katso resepti: Maailman parhaat kermaperunat – helppo ohje
Videolla: Oletko tajunnut tehdä tätä perunankuorille? Parempaa kuin ranskalaiset!
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2020.
Lähde: The Kitchn
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan