Maailman parhaat kermaperunat – tässä on supersimppeli menetelmä, jolla teet elämäsi parhaat potut: "Todella maukkaita"

Kermaperunat
Huippukokki Tyler Florencella on simppeli menetelmä maukkaisiin kermaperunoihin, Shutterstock

Food Network -televisiokanavan julkkiskokki Tyler Florencen kermaperunat hurmaavat taatusti sinutkin.

The Kitchn -ruokasivusto kertoo televisiosta tutun kokin, Tyler Florencen kuuluisasta kermaperunareseptistä. Food Networkin nettisivuilla julkaistulla reseptillä on yli 550 kehuvaa arviota, jossa kermaperunoita ylistetään erinomaisiksi.

–  Resepti on supersimppeli, mikä selittää sen suosiota. Kermaa kuumennetaan laakerinlehtien, timjamin, valkosipulin, muskotin, suolan ja pippurin kanssa. Sitten kermaseos sekoitetaan perunaviipaleiden kanssa ja joukkoon lisätään hieman parmesaanijuustoa, suolaa ja pippuria, The Kitchn -sivusto ruokatoimittaja Sheri Castle kirjoittaa.

Lopuksi koko komeus viimeistellään vielä tuoreella timjamilla ja raastetulla parmesaanilla, jonka jälkeen kermaperunat paistetaan folion alla uunissa.

– Nämä perunat ovat herkullisia, itse asiassa maukkaimpia kermaperunoita, joita olen koskaan maistanut. Ne ovat todella kermaisia ja maukkaita, mutta eivät kuitenkaan liian täyteläisiä, Castle ylistää reseptiä testattuaan.

Lähde: The Kitchn

Tee kotona myös helsinkiläisravintolan ylistettyä perunamunakasta:

Legendaarisen helsinkiläisravintolan munakasta ylistetään – et ikinä arvaa, mistä se tehdään 1:59

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!