Tehdäkseen hyvää ruokaa helposti ei välttämättä tarvitse hankkia viimeisempiä trendivempeleitä keittiöönsä.
CNN:n ruokatoimittaja Casey Barber muistuttaa, että ennen trendikkäitä haudutuspatoja ja air fryereita, monet hyödynsivät keittiössään ihan perinteistä valurautapataa. Barber kuvailee valurautapataa keittiövälineeksi, joka tekee ruoanlaitosta paljon helpompaa.
– Monikäyttöinen pata on ollut kotikokkien apuväline vuosisatojen ajan. Se on yksi hyödyllisimmistä ja monipuolisimmista keittiövälineistä, jonka voi omistaa, Barber kirjoittaa.
Markkinoilla on runsaasti erilaisia kannellisia patoja, mutta Barber suosittelee satsaamaan laadukkaaseen valurautaiseen versioon. Ruokatoimittaja muistuttaa, että patojen kohdalla hinta viestii useimmiten laadusta ja pataa kannattaakin ajatella pitkäaikaisena sijoituksena.
– Sen monipuolisuus korvaa alkukustannukset, ja tuotto sijoitukselle kestää vuosikymmeniä.
