Löytyykö kotoasi vohvelirauta? Nyt se kannattaa kaivaa esiin, sillä Katjalla on mahtava vinkki: Helppoa, edullista ja ruokaisaa!

Näin teet herkullisia puurovohveleita! 1:12 Näin teet herkullisia puurovohveleita!

Jäikö kaurapuuroa yli? Valmista jämäpuurosta herkulliset puurovohvelit vaikka brunssipöytään. Videolta näet, miten. 

Jälkkäripöydän herkkuvohveleita voi, usko tai älä, valmistaa myös kaurapuurosta. Vinkkasimme jo aiemmin erilaisia käyttötarkotuksia jämäkaurapuurolle: puurosta valmistuvat pienellä vaivalla herkulliset rieskat tai pannulla paistettu rapeakuorinen herkku. 

Nyt Raision reseptikehityksen ja kuluttajapalvelun asiantuntija, puuroekspertti ja kokki Katja Vuorinen kertoo, miten kaurapuuroa voi hyödyntää myös vohveleiden valmistuksessa.

–  Kaurapuurosta saa tuunattua entistäkin ruokaisamman, jos tekee suolaisia vohveleita, Katja vinkkaa.

Vohvelit voi siis tilanteesta riippuen täyttää joko makeilla herkuilla tai suolaisilla, ruokaisilla raaka-aineilla. Testaa suolaisiin vohveleihin esimerkiksi majoneesipohjaista kalatäytettä kasvisten kera. 

Katso videolta, miten puurovohvelit valmistuvat todella helposti.



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.