Lihanhimo iski? Mies narahti tullissa – mukana käsittämätön määrä makkaraa

_1263000295
Takapenkin takaa löytyi 14 pötköä lihamakkaraa Yhdysvalloissa. Kuvan makkarat eivät liity tapaukseen. shutterstock

Meksikosta Yhdysvaltoihin ajaneen miehen takapenkiltä löytyi huima määrä lihaa.

Mies narahti tullissa melkoisen makkaralastin kanssa. Yhdysvaltain rajaviranomaiset El Pasossa nappasivat miehen, joka yritti maahan 14 makkarapötkön kanssa.

Meksikosta Yhdysvaltoihin ajaneen miehen autoa tutkittiin rutiininomaisesti, kun hänen takapenkillään havaittiin "punaisia pötköjä".

14 pötköä makkaraa

Mies kertoi pötköjen olevan kalkkunaa. Takapenkin takaa löytyi kuitenkin tutkimuksissa 14 pötköä lihamakkaraa. Miehen mukana oli makkaraa yhteensä yli 60 kiloa.

Makkarat tuhottiin, ja mies pääsi jatkamaan matkaansa.

Tarkista maahantuontimääräykset – liha voi olla kiellettyjen listalla

Vaikka makkaroiden salakuljettaminen voi kuulostaa hupsulta, sillä voi olla hyvin vakavia seurauksia. Liha- ja ruokatuotteet voivat tuoda maahan esimerkiksi tauteja. Miehen takapenkiltä löytyneen makkaratyypin tuominen Yhdysvaltoihin on kielletty.

– On tärkeää, että matkalaiset ymmärtävät, että heidän tulee tullata kaikki ulkomailta kuljettamansa asiat välttääkseen sakkoja ja rangaistuksia. Kielletyt tuotteet, jotka on kunnollisesti ilmoitettu, voidaan jättää tulliin ilman seuraamuksia, viranomaisten edustaja kommentoi.

Täydelliset makkarat kotona – katso takuuvarma paistamisohje:


Lähde: Cbp.gov

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!