0:51

Leivänpaahdinniksistä muodostui jättihitti – toimittaja testasi ja yllättyi: "Miksi en tajunnut tätä aiemmin?"

Leivänpaahtimesta on moneksi. Tiesitkö, että sillä voi valmistaa kätevästi myös juustoisia quesadilloja? Katso videolta, miten hittiniksi toimii.

TikTok-palvelussa alun perin levinneestä leivänpaahdinniksistä kohistaan nyt netin ruokasivustoilla. Niksin idea on simppeli: quesadilloja eli juustolla täytettyjä rapeapintaisia tortilloja voi valmistaa näppärästi leivänpaahtimella.

Toaster-dilla, eli paahdin-quesadilla -kikkaa kokeiltiin muun muassa The Kitchn-ruokasivustolla. Ruokatoimittaja Meghan Splawn kertoo syöneensä korona-aikana muutenkin moninkertaisen määrän quesadilloja normaaliin verrattuna, sillä juustolla täytetyt tortillat valmistuvat helposti ja maistuvat lapsillekin.

– Päädyin sitten TikTokissa katsomaan maailman nopeinta tapaa valmistaa quesadillat. Toaster-dillat eivät vaadi paistinpannua tai edes juustoraastinta, vaan päältä rapeita tortilloja sulan juuston kanssa saa näppärästi parissa minuutissa.

Meghan päätti kokeilla kikkaa ja huomasi ilokseen, että metodi oli juuri niin nopea ja hauska, miltä näyttikin.

–Tulokset olivat innostavia! Miksi en tajunnut tätä aiemmin? Juusto suli täydelliseksi ja tortilloista tuli päältä rapeita ja paahtuneita.

Testasimme myös itse hittiniksiä. Toaster-dilla toden totta oli nopea ja helppo välipala. Tortilla paahtuu paahtimessa parissa minuutissa.  Katso videolta, miten toaster-dillat valmistuvat!

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja