Legendaarinen kastike tekee uunilohesta hetkessä koukuttavan hyvää: "Nopea ja kätevä arjen kalaruoka on tässä"

Sriracha-uunilohi 8:12 Sriracha-uunilohi

Uunilohi on suomalaisille rakas arkiruoka. Kokeile klassikkoa mausteisella twistillä. 

Suomalaiset rakastavat uunilohta ja syytä tähän ei tarvitse kauaa miettiä: Uunilohi on nopea ja helppo arkiruoka, jota voi helposti varioida ja se maistuu yleensä koko perheelle. 

Millaista uunilohta tällä kertaa syötäisiin? Anna kalaruoalle hieman potkua legendaarisella sriracha-kastikkeella.

Sriracha-uunilohi on nopea ja kätevä arjen kalaruoka

Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa valmistettiin vuonna 2017 tätä herkullista uunilohta sriracha-kastikkeella. Kalaruoan kylkeen valmistui raikas jogurttikastike sekä perunamurska. 

Ruokalaji on helppo valmistaa ja lopputulos on näyttävä sekä maukas!

– Nopea ja kätevä arjen kalaruoka on tässä. Makean tulinen lohi maistuu mainiolta jugurttikastikkeen ja limetillä maustetun perunamurskan kera, reseptin tehnyt Nanna Rintala kertoo. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.