Lauran porkkanakakku on älyttömän hyvää – helppo kuorrute kruunaa makuelämyksen
Leivo viikonlopun kunniaksi mehevä porkkanakakku! Mausteinen kakku aateloidaan suussa sulavalla sulatejuustokuorrutteella.
Rakastatko sinäkin porkkanakakkua? Siinä tapauksessa kannattaa testata Lauran kehuttua reseptiä. Kakku on helppo valmistaa, sillä se tehdään tavalliselle, korkeareunaiselle uunipellille tai uunivuokaan.
Kun pohja on paistettu uunissa, kakku kruunataan tietysti suussa sulavalla kuorrutteella. Helppo kuorrute valmistuu kolmesta raaka-aineesta.
Vaikka mielesi tekisikin syödä porkkanakakku siltä istumalta, kannattaa säästää ainakin osa herkusta seuraavaan päivään. Kakku on mehevimmillään, kun sen antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa.
Lauran porkkanakakkua ovat kehuneet kaikki sitä maistaneet. Nappaa sinäkin siis kehutun porkkanakakun resepti.
Resepti: Lauran porkkanakakku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa