Mainos
Mainos

Kuva: Tommi valmisti kinkkukiusausta miehen logiikalla – "kyllähän se sinne sekoittuu"

Laita aviomies valmistamaan "helppoa ja nopeaa" kinkkukiusausta – mies toteuttaa sen kirjaimellisesti helposti ja nopeasti.

Jämsänkoskella perheensä kanssa asuva Sari pyysi miestään Tommia valmistamaan päivälliseksi kinkkukiusausta. Annoksen oli tarkoitus valmistua helposti ja nopeasti hektisen lapsiperhearjen keskellä. Tommi toteutti toiveen kirjaimellisesti.

RESEPTI: Kokeile Hellapolisiin helppoa ja nopeaa kinkkukiusausta

– Pistin siis miehen tekemään "helpon ja nopean" kinkkukiusauksen, kun en itse lapsen hoidolta kerennyt. Kun ensimmäisen kerran menin keittiöön vilkaisemaan työn tulosta, oli uunissa tämä miehen logiikalla syntynyt luomus, Sari kertoo Makuja.fi-sivustolle.

Yritti ensin hakata kaulimella murskaksi

Sari latasi kuvan miehensä tuotoksesta Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -sivustolle, jossa se keräsi nopeasti tuhansia tykkäyksiä. Sarin mukaan kinkkukiusauksen mutkia oikovaan valmistustapaan päädyttiin, koska Tommi ei saanut hakattua jäistä perunasipulisekoitusta kaulimella murskaksi.

– Pakkasesta kaivettu perunasipulisekoitus oli jämähtänyt suureksi köntiksi. Kiire painoi suuntaan ja toiseen - ja kun edes köntin hakkaamisesta kaulimella ei ollut apua, niin mies päätti iskeä jäisen perunasipulin kerman ja kinkun päälle ajatuksella "kyllähän se sinne sekoittuu".

Sari kuitenkin painottaa, että ruoka oli loppujen lopuksi oikein maistuvaa, kun ainekset sekoitettiin keskenään.

– Näistä kahdesta ideasta ehkä kuitenkin tämä kokonaisena könttinä uuniin laitto oli parempi kuin kaulimen toimesta ympäri keittiötä sinkoutuneet peruna-sipulit.

– Mies saa vierailla keittiössä toistekin ruoanlaiton merkeissä, Sari nauraa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja