Kuva leviää netissä: Huomaatko sinä, mikä oleellinen ongelma tässä leikkuulaudassa on?

Pasta limonello – näin valmistuu supersuosittu hittiruoka Natalian ohjeella 1:26 Pasta limonello – näin valmistuu supersuosittu hittiruoka Natalian ohjeella

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt kuva kummallisesta leikkuulaudasta. Huomaatko sinä, mikä tuotteessa on vialla?

Videolla: Oletko jo testannut tätä hittipastaa?

Englantilaisessa Dunelm-kauppaketjussa on myynnissä puinen leikkuulauta. Se näyttää leikkuulaudalta, ja sen etiketti kertoo kyseessä todella olevan leikkuulauta. Mutta onko se sittenkään leikkuulauta?

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Tarkkasilmäisimmät nimittäin bongaavat leikkuulaudasta tekstin: "ei sovellu leikkuulaudaksi".

– Puhdista ainoastaan pyyhkimällä, poista roiskeet heti välttyäksesi tahroilta. Älä liota. Älä käytä leikkuulautana, leikkuulaudan etikettiin on merkitty. 

Kauppaketju tietoinen leikkuulaudaksi soveltumattomasta leikkuulaudasta

Leikkuulaudaksi soveltumattomasta leikkuulaudasta on uutisoinut ainakin brittilehdet Mirror ja The Sun sekä Yahoo.com. Kuvan alkuperästä ei kuitenkaan ole täyttä selvyyttä, sillä se on levinnyt sosiaalisessa mediassa useilla eri tilellä, ja mediat ovat nostaneet aiheen esiin eri henkilöiden jakamina. 

Leikkuulauta kuitenkin todella on myynnissä Dunelm-kauppaketjussa kyseisellä tekstillä. Ketjun asiakaspalvelusta nimittäin vastattiin eräälle kuvan jakaneelle Twitter-käyttäjälle: 

– Hei Becks, olemme todella pahoillamme tästä virheestä leikkuulaudamme etiketissä. Olemme tietoisia tästä virheestä ja ilmoittaneet asiasta myyntitiimillemme, kauppaketjusta kommentoitiin Twitterissä. 

Lähteet: Mirror ,The SunYahoo.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat