7:09

Kuopiolainen pienpanimo tuo markkinoille erikoiserän Trump ja Putin -olutta – olutpullon etiketissä johtajille suunnattu neuvotteluvinkki

Kuopiolainen Rock Paper Scissors -panimo on tuomassa ensi viikon aikana markkinoille ajankohtaisen uutuuden, Trump -ja Putin -oluen.

Huomenta Suomessa keskusteltiin pienpanimoiden uusista apajista, tuoreen oluen myymisestä suoraan panimolta.

Ensi viikon aikana kuopiolaispanimo Rock Paper Scissorsilta lähtee myyntiin erikoiserä Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien huippukokouksen inspiroimaa Rock Lager -olutta. Tätä ainutlaatuista huippukokousolutta tuodaan markkinoille kaiken kaikkiaan 10 000 pulloa.

Vaikka olut itsessään on taatusti erinomaista, tämän tuotteen kohdalla katse kiinnittyy kuitenkin enemmän pullon etikettiin. Pullon kyljestä löytyy nimittäin johtajille suunnattu tärkeä viesti. 

"Voitte aina ratkaista asiat kuten aikuiset"

Pullon etiketissä maiden johtajat ratkovat ongelmia panimon nimelle tyypilliseen tapaan kivi, paperi ja sakset -pelillä.  

– Olimme täällä RPS Brewingissä innoissamme kuultuamme, että herra Putin ja herra Trump päättivät tulla ratkomaan ongelmia rakkaaseen pääkaupunkiimme Helsinkiin, panimon Instagram-päivityksessä taustoitetaan.

Päivityksessä panimo kertoo heidän tietävän ongelmanratkaisusta enemmän kuin moni muu, ja tähän perustuen heillä onkin presidenteille tärkeä viesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tiedämme, että teillä on vaikeita asioita päätettävänne, erimielisyyksiä ratkaistavaksi, mutta muistakaa…. voitte aina ratkaista asiat kuten aikuiset; kivi, paperi ja sakset -pelillä.

Kyseiset johtajat ovat aiemminkin inspiroineet panimoita uutuusjuomien valmistukseen. Vuosi sitten uutisoimme Donald Trumpin saaneen oman nimikko-oluen, joka kuvailujen perusteella on katkera ja oranssinen, aivan kuten presidenttikin.

Kuopiolaispanimon erikoisoluesta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja