Kummallinen italialainen punalapputuote on hitti, kertoo Jyrki Sukula – mummot hamstraavat

Tämä italialainen punalapputuote on hitti, kertoo kokki Jyrki Sukula 5:43 Tämä italialainen punalapputuote on hitti, kertoo kokki Jyrki Sukula
KATSO VIDEO: Jyrki Sukula paljastaa punalapputuotteet, jotka ovat Italiassa hittejä.

Punalapputuotteet ovat suosittuja Suomessa, mutta ostetaan niitä maailmallakin. Italiassa asustava kokki Jyrki Sukula kertoi viime vuonna, millaiset punalapputuotteet myyvät saapasmaassa kuin häkä.

Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa luodaan jälleen uusia ruokahittejä kaupan hyllyille. Ohjelman tuomarit, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho sekä kokki Jyrki Sukula kertoivat viime vuonna MTV Uutisten haastattelussa, mitä hittituotteeksi nouseminen oikein vaatii.

Italiassa eriskummallisia punalapputuotteita

Kysyimme Italiassa asustavalta keittiömestari Sukulalta myös hieman suomalaisten ja italialaisten ruokakauppojen eroista. Kuten aiemmin olemme kertoneet, niin sanotut punalapputuotteet ovat suuressa suosiossa Suomessa, ja ruoan hinnan nousun vuoksi niiden suosio vain kasvaa.

Onko Italiassa vastaavanlaista käytäntöä hävikkiuhan alla oleville tuotteille ruokakaupoissa?

– Kyllä ne punalapputuotteet täällä tunnetaan, mutta ne ovat aika omanlaisiaan. Luulen, että Suomessa eivät sellaiset punalapputuotteet menisi kaupaksi, Sukula kertoi MTV Uutisille.

Vaikka tietyt punalapputuotteet ovat Italiassa Sukulan mukaan todella omalaatuisia, ne myyvät kuin häkä ja menevät kaupaksi erityisesti vanhemmalle väestölle.

Mitä eriskummallista punalapputuotetta mummot hamstraavat italialaisista ruokakaupoista? Katso videolta jutun yltä Jyrki Sukulan haastattelu!

 

Suomalainen menestysresepti -ohjelman jaksot MTV Katsomossa.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran joulukuussa 2022.

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!