Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa luodaan jälleen uusia ruokahittejä kaupan hyllyille. Ohjelman tuomarit, S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho sekä kokki Jyrki Sukula kertovat, mitä hittituotteeksi nouseminen oikein vaatii.
Suomalainen menestysresepti -ohjelmasta pärähti käyntiin jo neljäs kausi, jota seurataan televisiossa MTV3-kanavalla. Ohjelman myötä ruokakauppojen hyllyille on aiemmin tuotettu menestystuotteita, kuten paistopisteen Rostiksia ja Boltsi-pyöryköitä.
Tällä kaudella finalistien ruokainnovaatioissa nähdään muun muassa tähän päivään tuotuja säilykkeitä, vähäkalorista sushia ja savustukseen pohjaavaa valmisruokaa.
Kaikki riippuu myös oikeasta ajoituksesta
Kilpailun tuomarina toimiva S-ryhmän päivittäistavarakaupan johtaja Sampo Päällysaho kertoo MTV Uutisille, että korona-aika tai yleinen maailmantilanne ei jarruttanut kilpailun suosiota, vaan hakemuksia tuli kaudelle reippaasti yli 100.
Miten tuotteista sitten tulee tai tehdään hittejä? Kilpailun tuomarina niin ikään toimiva kokki Jyrki Sukula muistuttaa, että kyse on monen asian summasta.
Suomalainen menestysresepti -kisan finalistit:
