Testaa Kristinan koukuttavan hyviä paistettuja perunoita, jotka aateloidaan parmesaanilla.
Videolla: Testaa myös tämä kalapuikkoja ja perunamuusia yhdistelevä nerokas ruoka!
Suositulla The Kitchn -ruokasivustolla ruokatoimittajana työskentelevä Kristina Vänni vinkkaa jälleen helpon ja ja herkullisen perunaruoan. Aiemmin ruokatoimittaja kertoi tavan tehdä tuplasti paistettua, kermaisen juustoista perunalaatikkoa.
Tällä kertaa Kristinan potut saavat koukuttavan parmesaanikuorrutteen. Ruokatoimittajan teoria on, että paistamalla kaikista lisukeruoista saa taatusti parempia.
– Sinun ei tarvitse kuin ripotella perunoiden tai vihannesten päälle lempioliiviöljyäsi ja maustaa ne kaapista löytyvillä yrteillä tai mausteilla. Sitten vain pannu uuniin ja taikoja tapahtuu samalla, kun valmistat muita ruokia, Kristina kirjoittaa ja jatkaa vielä:
– Tämä ohje parmesaaniperunoihin nostaa paistetut perunat aivan uudelle tasolle, hän vakuuttaa.
Kristinalla on takataskussaan myös takuuvarmoja kikkoja, joilla paistinperunoista saa varmasti hyviä. Perunoiden paistaminen kannattaa aloittaa niin, että niiden leikkuupinta on pannua vasten. Näin pottuihin saa täydellisen ruskistuneen ja rapean pinnan. Tämän jälkeen perunat voi kääntää ja paistaa loppuun.
