Jos pikaruokaloiden kananugetit ovat salainen paheesi, ihastut tähän reseptiin, jolla saat uskomattoman rapeita ja maukkaita nugetteja kotikeittiössä.
Pääkuvan videolta voit katsoa reseptin omatekoiseen pestoon.
Kananugeteille on hankalaa sanoa ei, varsinkin jos ne on paistettu ihanan rapeiksi ja kuorrutettu vastaraastetulla parmesaanilla. Nugettien tekeminen ei myöskään kestä tuntikausia, vaan ne valmistuvat alle puolessa tunnissa.
Reseptissä käytetään pankojauhoja, joka on japanilaistyyppinen leivitykseen tarkoitettu korppujauho, jolla saa ekstrarapean lopputuloksen.
Nugettien kaveriksi voit kokeilla tehdä myös parmesaanimajoneesin.
Parmesaani-kananugetit (4 hengelle)
reilu 1 dl kasviöljyä
450 g broilerin rintaleikettä, paloiteltuna noin 2 sentin paloiksi
suolaa ja pippuria
2 dl pankojauhoja
0,5 dl parmesanraastetta
1 tl valkosipulijauhetta
0,5 tl savupaprikajauhetta
1 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 rkl silputtua persiljaa
Kuumenna öljy paistinpannussa keskilämmöllä.
Mausta kana suolalla ja pippurilla.
