Kohusuklaasta palautevyöry: Suomalaiset vaativat suosikkituotetta takaisin kauppoihin – näin vastaa Fazer

Fazer suklaa
Fazerin suklaatuotteen poistuminen myynnistä aiheutti palautevyöryn. Kuvituskuva. Fazer

Fazerin joulusesonkituotteen, piparkakkusuklaan, ystävät kokivat tänä vuonna karvaan pettymyksen, kun tuttua suklaalevyä ei totuttuun tapaan ilmestynytkään kauppojen hyllyille. Tuotteen poistaminen myynnistä sai aikaan melkoisen palautevyöryn, joka yllätti Fazerin täysin.

Fazerin 300 gramman piparkakkusuklaalevyn poistuminen makeisyhtiön valikoimista sai monet joulutuotteen fanit tänä vuonna pettymään. Fazer teki päätöksen tuotteen lopettamisesta puhtaasti sen perusteella, etteivät sen myyntiluvut olleet erityisen hyviä. Kohutun suklaan myynnin lopettaminen aiheutti kuitenkin uskomattoman asiakaspalautevyöryn, josta Fazerilla yllätyttiin positiivisesti.

– Tuotteen poistuminen valikoimista näkyi piikkinä asiakaspalautteissa, mutta nyt kohu on jo laantumaan päin. Palautteen määrä yllätti Fazerin toden teolla, sillä tuote ei ole ollut 10 myydyimmän joulutuotteen joukossa, Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerola kommentoi Makuja.fi:lle.

Palaako kohuttu suklaa kauppoihin?

Piparkakkusuklaalla lieneekin siis oma vannoutunut fanikuntansa, joka reagoi tuotteen poistumiseen voimakkaasti. Onko siis mahdollista, että rakastettu piparisuklaa tekee vielä paluun? Viestintäjohtaja Eerolan mukaan tuotetta ei saada myyntiin enää ainakaan tänä jouluna, mutta palkitaanko fanien odotus kenties ensi vuonna?

– En voi kommentoida tätä. Sen verran sanon, että olemme kuulleet palautteen, Eerola toteaa salamyhkäisesti ja vihjaa, että piparisuklaan ystävien kannattaa olla ensi vuonna kuulolla.

Saattaa siis olla, että kohutuotteeksi noussut piparkakkusuklaa palaa vielä kauppoihin, muodosssa tai toisessa.

Tiesitkö? Näin voit pihistää suklaalevystä palasen huomaamatta. Katso vinkki videolta:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja