Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kesän nerokkain tapa valmistaa pakastepizza – huomattavasti rapeampi ja maukkaampi lopputulos

Shutterstock
Julkaistu 13.07.2019 09:06

Emmi Niiniaho

Grilli tuo moneen ruokaan omaleimaisen maun ja rapeuden, eikä pakastepizza ole tässä tapauksessa poikkeus.

Pääkuvan videolla neuvotaan, miten saat paistettua kaksi pakastepizzaa samalla pellillä uunissa.

Aina ei jaksa kokata ja silloin tällöin pakastepizzan helppous houkuttelee kotikokkia. Kesähelteillä asuntoa ei kuitenkaan tekisi mieli lämmittää entisestään laittamalla uuni päälle, joten kokkaaminen kannattaa siirtää ulkotiloihin.

Rapeutta ja makua grillistä

Jos olet koskaan valmistanut itsetehtyä pizzaa grillissä, tiedät, että grillin kuumuus tekee pohjasta ekstrarapean ja hieman hiiltyneen ja juusto kuplii ihanan kullanruskeana. Sama pätee pakastepizzaan: pohjasta tulee erityisen rapea ja mausta täyteläisempi kuin uunissa valmistettuna.

pizza grilliGrillin lämpö tekee pizzoista superrapeita.Shutterstock

Eikä grillissä valmistaminen ole sen hankalampaa kuin uunissakaan: esilämmitä grilli kuumaksi, tyrkkää pizza sisään, laske hieman lämpötilaa ja odota, että pizza kypsyy noin 10–12 minuuttia. Pizza on helppo ottaa grillistä pois ison metallisen paistolastan avulla ja laskea leikkuulaudalle viilentymään.

Parhaiten grillissä kypsyvät hieman pienemmät pizzat, mutta jos maltat odottaa kauemmin ja laskea grillin lämpötilaa, myös suuremmat pizzat kypsyvät kyllä.

Lue myös vinkit pizzatähdeiden lämmittämiseen ilman grilliä: Unohda lötkö pizza! Tämä on ehdottomasti paras tapa lämmittää tähteet

Lähde: The Kitchn  

Lisää aiheesta:

Tässä on ylivoimaisesti paras tapa lämmittää pizzaJäikö pizzaa yli? Tässä on nopein ja paras tapa lämmittää se uudelleenYllättävä tapa valmistaa pakastepizza – tätä et ehkä ole tullut ajatelleeksi: "Näpit kannattaa kuitenkin pitää irti"Älä käytä mikroa pizzan uudelleenlämmittämiseen – tässä yksinkertainen syyTässä on kesän suosituin pizza: Suomalaiset hamstraavat nyt jopa 10 miljoonaa kappalettaUnohda lötkö pizza! Tämä on ehdottomasti paras tapa lämmittää edellispäivän tähteet
RuokaKesäPizzaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • Eilen17:11
    Ravintolat

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen

  • Eilen13:35
    Makkara

    Suomen paras makkara on valittu – oletko maistanut?

  • Eilen10:39
    Ravintolat

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä

  • Eilen09:51
    Jäätelö

    47 vuoden uralle karu loppu – Ben & Jerry'sin perustaja eroaa

  • Eilen07:46
    Jauheliha

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!