Täydellisten ranskalaisten mysteeri selvisi – kypsennetään peräti neljä kertaa

ranskalaiset_burger
Jani Kinnunen / Sivumaku

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo selvittäneensä täydellisten ranskalaisten salaisuuden – joka on peräti neljään otteeseen tapahtuva kypsennys.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan valmistamaan ranskalaiset perunat reseptillä, joka löytyy Tomi Björckin uudesta Huippukokin kotiruokaa 2 -kirjasta.

Kauan täydellisten ranskalaisten reseptiä metsästänyt ruokabloggaaja ei ole omien sanojensa mukaan koskaan onnistunut ranskalaisten valmistamisessa yhtä hyvin kuin Björckin reseptillä.

– Huomasin, että mies kypsentää perunat neljään otteeseen. Ei se lopulta niin suuri urakka ollut, kuin olin pelännyt. Lopputulos palkitsi. Näin ne pitää tehdä, Kinnunen kertoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja