Täydellisten ranskalaisten mysteeri selvisi – kypsennetään peräti neljä kertaa

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo selvittäneensä täydellisten ranskalaisten salaisuuden – joka on peräti neljään otteeseen tapahtuva kypsennys.
Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan valmistamaan ranskalaiset perunat reseptillä, joka löytyy Tomi Björckin uudesta Huippukokin kotiruokaa 2 -kirjasta.
Kauan täydellisten ranskalaisten reseptiä metsästänyt ruokabloggaaja ei ole omien sanojensa mukaan koskaan onnistunut ranskalaisten valmistamisessa yhtä hyvin kuin Björckin reseptillä.
– Huomasin, että mies kypsentää perunat neljään otteeseen. Ei se lopulta niin suuri urakka ollut, kuin olin pelännyt. Lopputulos palkitsi. Näin ne pitää tehdä, Kinnunen kertoo.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Koko Suomi leipoo: Rypytetty punnuspulla
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kanaa Alfredon tapaan – kermainen kanapasta Pasta Alfredo on nopea arkiruoka
-
Wilhelmiina-keksit – nämä supersuositut ja helpot pikkuleivät viedään käsistä
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan