Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo selvittäneensä täydellisten ranskalaisten salaisuuden – joka on peräti neljään otteeseen tapahtuva kypsennys.
Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan valmistamaan ranskalaiset perunat reseptillä, joka löytyy Tomi Björckin uudesta Huippukokin kotiruokaa 2 -kirjasta.
Kauan täydellisten ranskalaisten reseptiä metsästänyt ruokabloggaaja ei ole omien sanojensa mukaan koskaan onnistunut ranskalaisten valmistamisessa yhtä hyvin kuin Björckin reseptillä.
– Huomasin, että mies kypsentää perunat neljään otteeseen. Ei se lopulta niin suuri urakka ollut, kuin olin pelännyt. Lopputulos palkitsi. Näin ne pitää tehdä, Kinnunen kertoo.
Täydelliset ranskalaiset perunat Tomi Björckin tapaan – katso resepti Sivumaku-blogista!