Täydellisten ranskalaisten mysteeri selvisi – kypsennetään peräti neljä kertaa

ranskalaiset_burger
Jani Kinnunen / Sivumaku

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo selvittäneensä täydellisten ranskalaisten salaisuuden – joka on peräti neljään otteeseen tapahtuva kypsennys.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan valmistamaan ranskalaiset perunat reseptillä, joka löytyy Tomi Björckin uudesta Huippukokin kotiruokaa 2 -kirjasta.

Kauan täydellisten ranskalaisten reseptiä metsästänyt ruokabloggaaja ei ole omien sanojensa mukaan koskaan onnistunut ranskalaisten valmistamisessa yhtä hyvin kuin Björckin reseptillä.

– Huomasin, että mies kypsentää perunat neljään otteeseen. Ei se lopulta niin suuri urakka ollut, kuin olin pelännyt. Lopputulos palkitsi. Näin ne pitää tehdä, Kinnunen kertoo.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.