Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täydellisten ranskalaisten mysteeri selvisi – kypsennetään peräti neljä kertaa

ranskalaiset_burger
Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 18.05.2015 17:32
Toimittajan kuva

Heli Mettänen

heli.mettanen@mtv.fi

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo selvittäneensä täydellisten ranskalaisten salaisuuden – joka on peräti neljään otteeseen tapahtuva kypsennys.

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa blogissaan valmistamaan ranskalaiset perunat reseptillä, joka löytyy Tomi Björckin uudesta Huippukokin kotiruokaa 2 -kirjasta.

Kauan täydellisten ranskalaisten reseptiä metsästänyt ruokabloggaaja ei ole omien sanojensa mukaan koskaan onnistunut ranskalaisten valmistamisessa yhtä hyvin kuin Björckin reseptillä.

– Huomasin, että mies kypsentää perunat neljään otteeseen. Ei se lopulta niin suuri urakka ollut, kuin olin pelännyt. Lopputulos palkitsi. Näin ne pitää tehdä, Kinnunen kertoo.

Täydelliset ranskalaiset perunat Tomi Björckin tapaan – katso resepti Sivumaku-blogista!

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku