Upota broilerin rintafileet tähän koukuttavaan valkosipuli-parmesaanikastikkeeseen.
The Kitchn -ruokasivustolla vinkataan helppo arkiruokaohje broilerista. Ruokatoimittaja Kelli Foster kertoo broilerin rintafileiden olevan hänen monen suosikkiruokansa pohja arkena.
– Ne ovat niin hitsin monipuolisia. Ei ole melkein mitään, mitä tästä miedosta lihasta ei voisi tehdä. On olemassa kuitenkin yksi ruokalaji, jota teen muita useammin: tämä parmesaanikana, Kelli Foster kirjoittaa.
Ohjeessa ohueksi hakatut broilerin rintafileet paistetaan nopeasti pannulla ja aateloidaan "ylellisen kermaisella valkosipuli-parmesaanikastikkeella".
– Mikä parasta, tämä valmistuu ihan perusraaka-aineista noin puolessa tunnissa.
Helppo valkosipuli-parmesaanikanakastike
1 pieni (salotti)sipuli
6 valkosipulinkynttä
n. 30 g parmesaanijuustoa
2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
4 broilerin rintafilettä
1 ½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
2,5 dl ruokakermaa
1,25 dl kanalientä
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Raasta parmesaani. Nypi lehtipersiljan oksista lehdet ja hienonna.
