Kehittelimme tortturuletin joulunpyhien ratoksi – testaa superhauska seurapeli, mutta varo rosvosektoria!

1:49 Kokeile tänä jouluna tortturulettia

Pidätkö joulutortuista? Jäikö ruokaa yli aaton juhlapöydästä? Siinä tapauksessa kannattaa testata kehittelemäämme tortturulettia. Katso videolta, miten tortturuletti toimii.

Nyt on aika kaivaa loput torttutaikinalevyt pakastimesta ja pitää hauskaa perheen kesken hauskan tortturuletin parissa! Tortturuletti on hauska ja herkullinen seurapeli, jossa jokainen maistelee vuorollaan erilaisia minikokoisia joulutorttuja sokkona ja yrittää arvata tortun sisällön.

Tortturuletin täyteideoita:

Punajuurisalaatti + briejuusto/ Rosolli + briejuusto
Maksapatee
Mikä tahansa joululaatikko
Kinkku + sinappi
Homejuusto + pipari
Suklaakonvehti
Marmeladi
Mäti + smetana
Graavilohi
"Rosvosektori" eli esimerkiksi banaani + korianteri


Tortturulettiin voit hyödyntää kaikki joulupöydän jämät ja kehitellä vapaasti uudenlaisia torttutäytteitä. Vain luovuus on rajana!

Halutessasi voit luoda vaikka kaikkien aikojen pyhäinhäväistystortun, jossa on yhdistelmä mielipiteet jakavia aineosia, kuten korianteria ja Bounty-suklaata. Idea kuitenkin on, että tortut tulee syötyä, joten tee peliä varten pääosin syömäkelpoisia torttuja. Ota huomioon, että kaikki täytteet eivät kestä paistamista, joten voit paistaa myös pelkkiä torttupohjia ja lisätä täytteitä paiston jälkeen. Näin toimimme itse muun muassa mäti-smetanatortun kohdalla. Kaikki makeiset eivät myöskään kestä pitkää paistoaikaa.

Muista myös ottaa huomioon osallistujien mahdollisest ruokavaliorajoitukset ja -allergiat.

Katso videolta, miten joulun paras seurapeli tortturuletti toimii!


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja