Kauppojen paistopisteissä on nyt uusi Lontoon rae -munkki! Fazer yllättää myös joulutortulla, jossa maistuu legendaarinen karkki

1:36 Valmista Omar-munkkeja itse – näin helppoa se on!

Herkkusuita hemmotellaan jälleen: makeis- ja leipomotuotevalmistaja Fazer julkaisi syksyn uutuustuotteensa, ja niiden joukossa on muun muassa Lontoon rae -munkki.

Videolla: Näin valmistat Omar-munkkeja itse!

Kerroimme viime maaliskuussa Fazerin kevään uutuusherkusta, Pätkis-munkista. Nyt berliininmunkki, Omar-munkki, Turkinpippuri-munkki ja Pätkis-munkki ovat saaneet jälleen uuden herkkuhaastajan: Lontoon rae -munkin.

–  Ikisuosikki Lontoon rae löysi tiensä munkkiin. Kuorrutetun täytemunkin sisällä on lakritsisydän ja päällä aitoja Lontoon rakeita. Tuote on laktoositon, Fazerin tiedotteessa kerrotaan.

Munkkia on saatavilla kauppojen paistopisteistä lokakuun loppuun saakka. Lokakuussa paistopisteisiin ilmestyy myös uusi kausituote tähtitorttujen ystäville.

Jos pidit Vihreät kuulat -tortuista, nyt marmeladifaneille tulee Fazerin mukaan tarjolle myös "legendaarisella Pihlaja-karkilla" kuorrutettu joulutorttu. Uutta tähtitorttua on saatavilla vuoden loppuun saakka ja se on vähälaktoosinen.

Makeisista jatkojalostetut tuotteet suosittuja

Erilaisista makeisista on jatkojalostettu aiemminkin erilaisia leivonnaisia sekä muun muassa jäätelöitä. Pakastealtaista on voinut ostaa esimerkiksi Oreo-jäätelöä ja myös makeisvalmistaja Pandan lakritsilla päällystettyjä jäätelöpuikkoja.

Mars on myös muun muassa tuonut sen suositut suklaamaut, kuten Twixin, Snickersin ja Marsin, jäätelöihin ja valmispirtelöihin.

Fazerillakin on ollut markkinoilla useita makeisiin pohjautuvia jäätelöitä. Lisäksi esimerkiksi Ässä Mix -karkeista on tehty virvoitusjuomaa yhteistyössä Hartwallin kanssa. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja