Huomio Smurffit- ja Muumi-limujen ystävät! Nyt tulee "vuosia aneltu muutos" ja uusi Muumi-maku: "Myös monen varttuneemman lempijuoma"

0:25 1,5 litran Muumi-limut vihdoin kauppoihin

Juomavalmistaja Sinebrychoff tiedotti syksyn uutuusjuomistaan. Virvoitusjuomien ystäville on luvassa uutuuksia niin makujen kuin pullokokojenkin saralla.

Videolla fiilistellään isojen Muumit-pullojen saapumista kauppoihin vuonna 2019. 

Suosittu Muumi-virvoitusjuoma saa kolmannen makuvarianttinsa syksyllä, kertoo juomavalmistaja Sinebrychoff. Sarjan kolmas maku on happamuutta ja makeutta yhdistelevä raparperi-mansikka. Muumin alkuperäinen maku metsämansikka jatkaa valikoimassa, kuten myös vuoden takainen uutuus mustikka-vadelma.

– Kevään 2019 ison pullokoon lanseeraus oli odotettu ja Muumin ystävät ottivat sen heti omakseen. Muumi-juomat eivät ole pelkästään lastenjuomia, Muumi on myös monen varttuneemman lempijuoma, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö, Sonja Salonen Sinebrychoffilta.

Sinebrychoff on Muumi-brändin virallinen lisenssinhaltija Suomessa virvoitusjuomakategoriassa. Sinebrychoff on valmistanut Muumi-virvoitusjuomia vuodesta 1991.Muumi-virvoitusjuomien etiketeissä on useampi vaihtuva Muumi-hahmo, kuten Muumi-peikko, Muumi-mamma, Niiskuneiti, Haisuli, Nipsu ja Pikku Myy.

Aneltu muutos: Smurffit-päärynälimonadi myös isompaan pulloon

Kuluttajat toivoivat isompaa pullokokoa Muumi-juomille vuosien ajan ja 200-juhlavuotenaan 2019 Sinebrychoff toi markkinoille 1,5 litran pullon ja myös uuden maun, mustikka-vadelman. Myös Muumi Raparperi-Mansikka on saatavilla isommassa, kätevästi jaettavassa pullossa.

Nyt suomalaisille tuttua Smurffit-päärynalimonadia saa myös isommassa pullokoossa. Resepti ja maku pysyvät samana, mutta Smurffien etiketti saa uuden ilmeen. Kaikki Muumi- ja Smurffi-juomat on makeutettu sokerilla. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja