Mainos

Huomio Smurffit- ja Muumi-limujen ystävät! Nyt tulee "vuosia aneltu muutos" ja uusi Muumi-maku: "Myös monen varttuneemman lempijuoma"

Juomavalmistaja Sinebrychoff tiedotti syksyn uutuusjuomistaan. Virvoitusjuomien ystäville on luvassa uutuuksia niin makujen kuin pullokokojenkin saralla.

Videolla fiilistellään isojen Muumit-pullojen saapumista kauppoihin vuonna 2019. 

Suosittu Muumi-virvoitusjuoma saa kolmannen makuvarianttinsa syksyllä, kertoo juomavalmistaja Sinebrychoff. Sarjan kolmas maku on happamuutta ja makeutta yhdistelevä raparperi-mansikka. Muumin alkuperäinen maku metsämansikka jatkaa valikoimassa, kuten myös vuoden takainen uutuus mustikka-vadelma.

– Kevään 2019 ison pullokoon lanseeraus oli odotettu ja Muumin ystävät ottivat sen heti omakseen. Muumi-juomat eivät ole pelkästään lastenjuomia, Muumi on myös monen varttuneemman lempijuoma, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö, Sonja Salonen Sinebrychoffilta.

Sinebrychoff on Muumi-brändin virallinen lisenssinhaltija Suomessa virvoitusjuomakategoriassa. Sinebrychoff on valmistanut Muumi-virvoitusjuomia vuodesta 1991.Muumi-virvoitusjuomien etiketeissä on useampi vaihtuva Muumi-hahmo, kuten Muumi-peikko, Muumi-mamma, Niiskuneiti, Haisuli, Nipsu ja Pikku Myy.

Aneltu muutos: Smurffit-päärynälimonadi myös isompaan pulloon

Kuluttajat toivoivat isompaa pullokokoa Muumi-juomille vuosien ajan ja 200-juhlavuotenaan 2019 Sinebrychoff toi markkinoille 1,5 litran pullon ja myös uuden maun, mustikka-vadelman. Myös Muumi Raparperi-Mansikka on saatavilla isommassa, kätevästi jaettavassa pullossa.

Nyt suomalaisille tuttua Smurffit-päärynalimonadia saa myös isommassa pullokoossa. Resepti ja maku pysyvät samana, mutta Smurffien etiketti saa uuden ilmeen. Kaikki Muumi- ja Smurffi-juomat on makeutettu sokerilla. 

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja