Katin "sentinvenyttäjän puuro-ohje" kannattaa ottaa talteen: "Pakasteen aarteista helposti"

1:25 Näin valmistat vispipuuroa punaherukoista
KATSO MYÖS VIDEO: Näin vispipuuro valmistetaan helposti punaherukoista.

Iki-ihana vispipuuro maistuu kaikille vauvasta vaariin.

Vispipuuro on nostalginen ja herkullinen klassikko. Vispipuuroa voi toki napata mukaan kauppareissulla valmisruokahyllystä, mutta entistäkin parempaa se on itse tehtynä ja vatkattuna.

Tällä kertaa helpon vispipuuro-ohjeen MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille vinkkaa Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen

– Milloin viimeksi olet tehnyt vispipuuroa? Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron, Kati vinkkaa.

Kati neuvoo kokeilemaan vispipuuron aineksiksi erilaisia marjasekoituksia, mutta puuro onnistuu hyvin myös vain vaikka yhdestäkin marjasta. Vispipuuro on myös verrattain edullista ruokaa.

– Mansikka ja vadelma antavat puurolle ihastuttavan hienostuneen maun. Vispipuuro sopii myös sentinvenyttäjän herkuksi.

Katso videolta jutun yltä, miten valmistetaan perinteinen vispipuuro punaherukoista, ja nappaa myös Katin puuro-ohje: Katin helppo ja nopea vispipuuro

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja