Katin helppo ja nopea vispipuuro
![Copyright: MTV. Photographer: Hellapoliisi. Vispipuuro](https://im.mtvuutiset.fi/image/8620422/landscape16_9/1600/900/b97634735babe507622676ee66f7b34b/lX/vispipuuro-hellapoliisi.jpg)
Vispipuuroon voit hyödyntää vaikka pakastealtaan marjasekoituksia.
MTV
Julkaistu
Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron.
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 25min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 8 dl vettä
- 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
- ½-3/4 dl sokeria
- 1 ½ dl mannasuurimoita
Valmistusohje
- Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
- Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
- Jäähdytä.
- Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
- Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka