Katin helppo ja nopea vispipuuro

Vispipuuro
Vispipuuroon voit hyödyntää vaikka pakastealtaan marjasekoituksia. MTV

Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron.

  • Aktiivinen valmistusaika: 5min
  • Kokonaisvalmistusaika: 25min
  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 8 dl vettä
  • 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
  • ½-3/4 dl sokeria
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

  1. Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
  2. Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  3. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
  5. Jäähdytä.
  6. Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
  7. Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!