Katin helppo ja nopea vispipuuro
Julkaistu
Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron.
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 25min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 8 dl vettä
- 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
- ½-3/4 dl sokeria
- 1 ½ dl mannasuurimoita
Valmistusohje
- Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
- Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
- Jäähdytä.
- Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
- Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka