Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leivät leivinpaperin päälle vieretysten siten, että saat suorakaiteen mallisen levyn.
Kostuta kasvis- tai kalaliemellä.
Laita yrttituorejuusto kulhoon ja vatkaa joukkoon smetana tai ranskankerma.
Jaa seos kahteen osaan ja murenna toiseen loimulohi ja hienonna joukkoon tilli. Rouhi mausteeksi musta- tai limepippuria ja sekoita.
Voileipäkakku kääräistään nyt rullalle! Loimulohirullakakku on tyylikäs ja superherkullinen voileipäkakku, joka valmistuu nopeasti ja vähistä raaka-aineista. Voit nauttia sen juhlan sijaan myös vaikka iltapalana. Täytteissä voit käyttää mielikuvitusta. Testaa Hellapoliisin helppo rullakakku.
Levitä kalaseos leipien päälle reunaa myöten ja kääri rullaksi siten, että sauma jää alaspäin. Siirrä rulla tarjoiluvadille ja levitä pinnalle toinen seos siten, että rulla on kauttaaltaan kuorrutettu.
Koristele mielesi mukaan iduilla tai silmusalaatilla, loimulohipaloilla, paprikarenkailla tai -kuutioilla, miniluumutomaateilla tai kirsikkatomaateilla, sipulirenkailla ja tillillä.
Anna mielellään maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.
Vinkki! Voit täyttää ja kuorruttaa rullan jo edellisenä päivänä ja koristella seuraavana päivänä.