Kati vinkkaa näppärän tarjoiltavan juhlapöytään: "Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti"

leppakerttukrustadit-1-220423_Z726804-large
Leppäkerttucrustadit valloittavat juhlapöydässä. MTV

Nämä pienet suupalat sopivat mainiosti kevään ja kesän juhlapöytään.

Erilaiset pikkusuolaiset maistuvat juhlapöydän antimina, eikä niiden tekemiseen vaadita kummoisia kokkailutaitoja. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt, miten kaupan valmiista crustadeista saa loihdittua helposti näyttävän pikkusuolaisen juhlapöytään. 

– Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuvat pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä, Kati vinkkaa.

Katin täytetyt crustadit muistuttaavat ulkonäöltään hauskasti leppäkerttuja.

– Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.


Katso myös video: Voileipäkakku rullan muodossa! Katin loimulohivoileipäkakku valmistuu helposti

Voileipäkakku rullan muodossa! Katin loimulohivoileipäkakku valmistuu helposti 1:09
Näin teet helposti voileipäkakun!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.