Kati vinkkaa näppärän tarjoiltavan juhlapöytään: "Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti"
Nämä pienet suupalat sopivat mainiosti kevään ja kesän juhlapöytään.
Erilaiset pikkusuolaiset maistuvat juhlapöydän antimina, eikä niiden tekemiseen vaadita kummoisia kokkailutaitoja. Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan monitaituri Kati Jaakonen vinkkaa nyt, miten kaupan valmiista crustadeista saa loihdittua helposti näyttävän pikkusuolaisen juhlapöytään.
– Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuvat pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä, Kati vinkkaa.
Katin täytetyt crustadit muistuttaavat ulkonäöltään hauskasti leppäkerttuja.
– Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.
Nappaa helppo ohje: Pientä suolaista juhlapöytään: Leppäkerttucrustadit
Katso myös video: Voileipäkakku rullan muodossa! Katin loimulohivoileipäkakku valmistuu helposti
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka