Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pientä suolaista juhlapöytään: Leppäkerttucrustadit

MTV
Julkaistu 30.05.2022 15:49

MTV LIFESTYLE

  • Kokonaisvalmistusaika: 20 min
  • Aktiivinen aika: 20 min
  • Annosmäärä: 24 kappaletta

Ainekset

  • 1 pkt (24 kpl) crustadeja
  • 400 g maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti tai paprika)
  • 24 lehtipersiljan tai korianterin lehteä
  • 12 miniluumutomaattia
  • 12 mustaa oliivia
  • n. 2 rkl balsamicoa

Valmistusohje

  1. Laita crustadit tarjoiluvadille.
  2. Laita maustettu tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota crustadien täytteeksi. Voit halutessasi lisämaustaa seosta.
  3. Laita täytteen päälle lehtipersiljan tai korianterin lehti.
  4. Puolita miniluumutomaatit ja nosta lehden päälle puolitettu tomaatti.
  5. Leikkaa oliiveista päädyt ja laita kunkin tomaatin eteen oliivipala.
  6. Laita balsamico pursotinpussiin ja leikkaa aivan pieni reikä pussiin. Pursota ensin leppäkertun keskiviiva ja sitten muutama piste viivan molemmin puolin.
  7. Tarjoa!

Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuvat pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä. Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.

Lisää aiheesta:

Brie-parsataskutWaldorfin salaatti – helppo salaatti vaikka joulupöytäänRukiiset Välimeren suupalatHellapoliisin Kylmäsavulohi-krustaditFeta-tomaattipalatHellapoliisin pesto-parmankinkkusuupalat
Kevään juhlatNopeat ja helpotHellapoliisiLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Kevään juhlat
  • 4.5.09:01
    Kääretorttu

    Mansikkakääretorttu

  • 4.5.09:00
    Kääretorttu

    Cookies and cream -kääretorttu

  • 3.5.08:04
    Juustokakku

    Juustokakut purkissa

  • 3.5.08:02
    Suolaiset leivokset

    Pestokranssi

  • 3.5.08:01
    Rapuskagen

    Skagen-leipäset