"Lähetä kaljaa Samille kolmanteen kerrokseen, kiitos" – mies keksi yksinkertaisen taktiikan, jolla saa nyt olutta ilmaiseksi joka päivä

Ihmiset lähettävät ilmaiseksi olutta ”kolmannen kerroksen Samille” 2:15 Ihmiset lähettävät ilmaiseksi olutta ”kolmannen kerroksen Samille”

Michiganilaisen mainostoimiston työntekijä keksi tavan saada päivittäin ilmaiseksi olutta.

Michiganilaisessa mainostoimistossa työskentelevä Sam Hoats teippasi toimistonsa ikkunaan yksinkertaisen kyltin, jonka ansiosa hän saa nyt päivittäin ilmaiseksi olutta.

Hoats sai idean katsoessaan jalkapallo-ottelua toimistonsa alakerrassa sijaitsevassa The Knickerbocker -ravintolassa. Hän näki jalkapallokatsomossa ihmisillä erilaisia kylttejä ja halusi testata, voisiko samantapainen ”mainostaminen” toimia myös toimiston ikkunassa.

Niinpä Hoats kirjoitti isolle lapulle:

”Lähettäisitkö kaljaa Samille kolmanteen kerrokseen. Kiitos!”

Jos päivitys ei näy, katso se täältä. 

Hän teippasi kyltin toimiston ikkunaan ja viritti sen ympärille paristoilla toimivat mainosvalot. Hoats ajatteli idean olevan niin hullu, että se saattaisi jopa toimia – olihan toimiston alakerrassa tosiaan suosittu ravintola.

– Yhtäkkiä olutta alkoi tulla. Boom olut, boom olut, boom olut. Se oli aivan hullua, Hoats kertoo häkeltyneenä CNN:n haastatelussa.

Kyltti on nyt ollut toimiston ikkunassa vuoden ja olutta tulee edelleen, sekä tuoppeina että tölkkeinä. The Knickerbocker – ravintola on alkanut pitää kirjaa oluista, jotka lähetetään Hoatsille kolmanteen kerrokseen. Hoatsin työpisteellä on nyt myös tippipurkki, johon muun muassa muut mainostoimiston työntekijät lahjoittavat rahaa. Raha menee tarjoilijoille, jotka tuovat Hoatsille olutta alakerrasta.

Ilmiöstä on tullut niin iso, että The Knickerbocker -ravintolan omistava New Holland Brewing -panimo aikoo luoda ”kolmannen kerroksen Sam” -oluen tempauksen kunniaksi.

Lähteet: CNN, WVLT

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.