Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihisen vinkkaama helppo kanaresepti, jota kaikki rakastavat: Varma luottoresepti!

7:58Kari Aihinen ja Matinkylän kana
Julkaistu 19.05.2019 14:07

MTV LIFESTYLE

Kari Aihisen Matinkylän kana -resepti on yksi Makuja.fi-ruokasivuston suosituimmista kanaruoista, eikä ihme. Matinkylän kana koukuttaa aasialaisella makumaailmallaan.

Oletko sinä jo kokeillut suosittua Matinkylän kanaa? Tämä aasialaissävytteinen kanaresepti on saanut nimensä ravintola Savoyn sous chef Pauli Ojalan asuinpaikasta. 

– Resepti syntyi aikoinaan, kun Pauli oli muuttanut lapsuudenkodistaan Espoon Matinkylään ja aloittanut työt Savoyssa. Henkilökuntamme oli saman tien myyty tämän maukkaan kanaruoan edessä – ja on sitä yhä, Aihinen kertoo Kape 24h -kirjassaan, jossa resepti myös esitellään.

Kari Aihinen valmisti Matinkylän kanaa Huomenta Suomen Makujen aamu-ohjelmassa vuonna 2017. Se on versio thaimaalaisesta pad kra pao gai -ruoasta. Annos tarjoillaan riisin ja paistetun kananmunan kera.  

Resepti

Lisää aiheesta:

Kari Aihinen perusti Vantaalle haamuravintolan, jossa ei yhtään asiakaspaikkaa – tästä on kyse
Kari Aihisen helppo pasta on arkiruokien kunkku – nyt sinun on viimeistään kokeiltava: "Tätä reseptiä olen jakanut eniten kavereilleni"
Testasimme Suomen himotuimman kanaruoan, ja se todella on maineensa veroinen: "Tähän jää heti koukkuun!"
Kari Aihisen supersuosittua kanareseptiä rakastavat kaikki: Olethan sinäkin jo testannut?
Kiinalaisen ravintolan suosituin annos valmistuu helposti myös kotikeittiössä – "Kantsii kokeilla!"
Kari Aihinen vinkkaa helpon kanareseptin, jota kaikki rakastavat: Nyt testaamaan "Matinkylän kanaa"
KanaruokaBroileriRuoanlaittoKari AihinenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kanaruoka
  • 01.12.201918:01
    Sivumaku

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 17.07.201913:06
    Ruoanlaitto

    Vain 3 ainesosaa ja saat syntisen hyvää broileria – valmistuu vaivatta alle puolessa tunnissa

  • 12.07.201917:02
    Makuja

    Syntisen hyvä kanaresepti kruunaa alkavan viikonlopun – toimii niin pannulta kuin kattilasta

  • 21.04.201918:02
    Liha

    Kuusi yleistä, mutta täysin väärää uskomusta broilerista – luulitko sinäkin näitä todeksi?

  • 11.02.201814:02
    Broileri

    Michelin-kokki paljastaa nerokkaan kanareseptinsä – kahdella ainesosalla mehukas lopputulos