Kari Aihisen vastustamaton salaatti – maistaja onnesta ymmyrkäisenä: "Olin ihan shokissa, kun maistoin ensimmäistä kertaa – sairaan hyvää"

Vesimeloni-fetasalaatti
MTV

Vesimeloni on kesäherkku parhaimmillaan ja entistäkin parempaa siitä saa täydellisten makuparien kanssa. Kari Aihinen kokkasi melonista, fetasta ja pekonista vastustamattoman salaatin Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Videolla kurkistetaan Raineen ja Ronin jääkaapin sisältöön ennen keittiön kaappaamista.

Jos etsit täydellistä salaattia kesäpöytään, kannattaa testata keittiömestari Kari Aihisen grillattu vesimeloni-fetasalaatti. Salaatin voi valmistaa joko grillillä tai paistinpannulla hellalla.

Aihinen loihti salaatin Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kuudennessa jaksossa. Jaksossa tavattiin helsinkiläiset isä ja poika Raine ja Ron, jotka toivoivat muutosta yksitoikkoiseen ruokavalioonsa.

Ron ihmetteli salaatin valmistuksessa erityisesti sitä, että vesimelonikin soveltuu paistettavaksi. Lopputulos löi nuoren miehen täysin ällikällä.

 –  Siitä salaatista tuli älyttömän hyvää. Olin ihan shokissa, kun maistoin ensimmäistä kertaa, kun siinä oli pekonia ja fetaa. Ihan sairaan hyvää, Ron ylisti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja