Kari Aihisen vastustamaton salaatti – maistaja onnesta ymmyrkäisenä: "Olin ihan shokissa, kun maistoin ensimmäistä kertaa – sairaan hyvää"

Vesimeloni-fetasalaatti
MTV

Vesimeloni on kesäherkku parhaimmillaan ja entistäkin parempaa siitä saa täydellisten makuparien kanssa. Kari Aihinen kokkasi melonista, fetasta ja pekonista vastustamattoman salaatin Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.

Videolla kurkistetaan Raineen ja Ronin jääkaapin sisältöön ennen keittiön kaappaamista.

Jos etsit täydellistä salaattia kesäpöytään, kannattaa testata keittiömestari Kari Aihisen grillattu vesimeloni-fetasalaatti. Salaatin voi valmistaa joko grillillä tai paistinpannulla hellalla.

Aihinen loihti salaatin Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kuudennessa jaksossa. Jaksossa tavattiin helsinkiläiset isä ja poika Raine ja Ron, jotka toivoivat muutosta yksitoikkoiseen ruokavalioonsa.

Ron ihmetteli salaatin valmistuksessa erityisesti sitä, että vesimelonikin soveltuu paistettavaksi. Lopputulos löi nuoren miehen täysin ällikällä.

 –  Siitä salaatista tuli älyttömän hyvää. Olin ihan shokissa, kun maistoin ensimmäistä kertaa, kun siinä oli pekonia ja fetaa. Ihan sairaan hyvää, Ron ylisti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.