Kari Aihisen supersuosittua kanareseptiä rakastavat kaikki: Olethan sinäkin jo testannut?

MAtinkylän kana
Matinkylän kanaa. MTV

Tämä Kari Aihisen kanaresepti on yksi MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivuston kaikkien aikojen suosituimmista resepteistä. Aihisen Matinkylän kanaa kehuvat kaikki sitä testanneet. 

Kari Aihisen Matinkylän kana -resepti on yksi Makuja.fi-ruokasivuston suosituimmista kanaruoista, eikä ihme. Matinkylän kana koukuttaa aasialaisella makumaailmallaan ja se on kaiken lisäksi helppo valmistaa.

Näin Matinkylän kana sai nimensä

Oletko sinä jo kokeillut suosittua Matinkylän kanaa? Tämä aasialaissävytteinen kanaresepti on aikoinan saanut nimensä  ravintola Savoyn silloisen sous chef Pauli Ojalan asuinpaikasta. 

– Resepti syntyi aikoinaan, kun Pauli oli muuttanut lapsuudenkodistaan Espoon Matinkylään ja aloittanut työt Savoyssa. Henkilökuntamme oli saman tien myyty tämän maukkaan kanaruoan edessä – ja on sitä yhä, Aihinen kertoo Kape 24h -kirjassaan, jossa resepti myös esitellään.

Kari Aihinen valmisti Matinkylän kanaa Huomenta Suomen Makujen aamu-ohjelmassa vuonna 2017. Se on versio thaimaalaisesta pad kra pao gai -ruoasta. Annos tarjoillaan riisin ja paistetun kananmunan kera.  

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja