Kari Aihinen vinkkaa mahtavan lohiruoan, joka valmistuu minuuteissa: "Vähän niin kuin sushia, mutta ei sinne päinkään"
Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden viidennessä jaksossa kokattiin maistuvaa ja värikästä ruokaa muun muassa kasviksista ja kalasta.
Videolla Kari Aihinen kurkkaa vaasalaisperheen jääkaappiin. Mitä kaikkea sieltä löytyykään?
Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden viidennessä jaksossa, miten tehdään helposti hyviä ja maistuvia kalaruokia. Jaksossa nähtiin, miten tylsistyminen ruoanlaittoon ja teinityttöjen nirsoilu sai vaasalaisen pariskunnan Miian ja Mikon keittiön apeaksi.
Herkullinen minuuttimarinoitu lohi
Miialle kalaruoat olivat entuudestaan hieman haastavia, joten Aihisen tehtäväksi jäi innostaa hänet kalakokkailuun. Lopulta Miia kokkasi ohjelmassa useamman kalaruoan ja makukin oli positiivinen yllätys.
– Olen aika tyytyväinen, että olen maistanut (kalaa). Uskon, että kyllä minä siihen totun, niin kuin sieniinkin silloin aikoinaan. En voinut sietää niitä, mutta nyt tykkään niistä. Luulen, että kalan kanssa käy samalla tavalla, Miia pohti.
Aihinen opasti ohjelmassa myös, miten tehdään minuuteissa hyvä lohiannos.
– Nyt tehdään soijamarinoitua lohta. Leikataan ohutta viipaletta carpaccioksi tänne pohjalle. Tehdään vähän niin kuin sushia, mutta ei sinne päinkään, Kape selosti.
Kurkkaa jakson resepti: Kari Aihisen minuuttimarinoitua lohta eli soijalla pikamarinoitu lohi
Katso myös muut saman jakson reseptit
Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan