Kari Aihinen vinkkaa mahtavan lohiruoan, joka valmistuu minuuteissa: "Vähän niin kuin sushia, mutta ei sinne päinkään"

ruokapoyta2

Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden viidennessä jaksossa kokattiin maistuvaa ja värikästä ruokaa muun muassa kasviksista ja kalasta.

Videolla Kari Aihinen kurkkaa vaasalaisperheen jääkaappiin. Mitä kaikkea sieltä löytyykään?

Kokki Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden viidennessä jaksossa, miten tehdään helposti hyviä ja maistuvia kalaruokia. Jaksossa nähtiin, miten tylsistyminen ruoanlaittoon ja teinityttöjen nirsoilu sai vaasalaisen pariskunnan Miian ja Mikon keittiön apeaksi.

Herkullinen minuuttimarinoitu lohi

Miialle kalaruoat olivat entuudestaan hieman haastavia, joten Aihisen tehtäväksi jäi innostaa hänet kalakokkailuun. Lopulta Miia kokkasi ohjelmassa useamman kalaruoan ja makukin oli positiivinen yllätys.

– Olen aika tyytyväinen, että olen maistanut (kalaa). Uskon, että kyllä minä siihen totun, niin kuin sieniinkin silloin aikoinaan. En voinut sietää niitä, mutta nyt tykkään niistä. Luulen, että kalan kanssa käy samalla tavalla, Miia pohti. 

Aihinen opasti ohjelmassa myös, miten tehdään minuuteissa hyvä lohiannos.

– Nyt tehdään soijamarinoitua lohta. Leikataan ohutta viipaletta carpaccioksi tänne pohjalle. Tehdään vähän niin kuin sushia, mutta ei sinne päinkään, Kape selosti. Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja