Kari Aihinen muistuttaa: Tee näin aina, kun valmistat kiusauksia tai laatikkoruokia – nappaa Kapen helppo lohiresepti!

Lohikiusaus

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa nähtiin kuinka kokki Kari Aihinen opasti turkulaisperhettä kokkaamaan yhdessä ja välttämään ravitsevilla ruoilla väsymyksen noidankehän. 

Kaappaus keittiössä -sarjan kuudennen  kauden seitsemännessä jaksossa oltiin väsymyksen noidankehässä. Huonot ruokatottumukset aiheuttivat piinaavaa väsymystä turkulaisessa yksinhuoltajaisässä ja tämän aikuistuvissa tyttärissä. 

Niinpä Kari Aihisen tehtäväksi muodostui innostaa perhettä kokkaamaan kotona ravitsevaa ja maistuvaa ruokaa yhdessä. Yksi jaksossa kokatuista ruoista oli Kapen päivitetty versio kaalilaatikosta. Sen lisäksi Aihinen opasti myös, miten tehdään maukasta lohilaatikkoa helposti.

– Aina kun teette kiusauksia tai laatikoita, päälle kaadettava makuneste tulee tehdä erikseen. Ei niin, että kaadatte kerman ja sitten rupeatte vasta maustamaan, Aihinen neuvoi.

Esimerkiksi lohilaatikon päälle kaadettava kerma maustetaan siis ennen kuin se kaadetaan lohen ja perunoiden päälle. Kerma saa Aihisen mukaan olla maustettu hieman "överisti", sillä vuoan ainekset imevät makua itseensä. 

Kurkkaa videolta, miten Aihinen valmistaa lohilaatikon ja katso resepti: Kari Aihisen helppo lohilaatikkoKaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja