Paras makkarakeitto! Kari Aihisen versio veti maistajan hiljaiseksi: "Ihan älyttömän hyvää"

1:11 Paras makkarakeitto – Kari Aihisen vinkit

Keittiömestari Kari Aihinen opasti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa, miten tehdään parasta makkarakeittoa.

Katso videolta Kapen vinkit makkarakeiton valmistamiseen!

Supersuositun Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi pakastepizzaruokavalioon jämähtäneet lahtelaisen Timon keittiön.

– Ruokavalioni on hyvin yksipuolinen. Olen viimeiset kolme vuotta syönyt pääsääntöisesti pakastepizzoja. Helppo, nopea ja vaivaton. Ei tarvitse kuin uuni päälle ja pitsa uuniin ja taas pystyy tekemään jotain muuta sillä väliä, Timo kertoi.

Näin tehdään parasta makkarakeittoa

Jaksossa Kape opetti Timoa kokkaamaan yksinkertaista mutta takuuvarmasti herkullista kotiruokaa. Ruoanlaitto aloitettiin perinteisestä makkarakeitosta.

– Tehdään sellainen makkarakeitto, että laitetaan paljon sipulia ja juureksia, ja tehdään se lihaliemeen. Totta kai, minun makkarakeittoon aina makkarat paistetaanm, eli voita pannuun ja paistetaan makkarat kauniin värisiksi, Kape neuvoi.

Makkarakeiton valmistaminen sujui sukkelasti ja se jätettiin hellalle porisemaan. Kun juurekset ja perunat kypsyivät, jätettiin soppa vielä tekeytymään hetkeksi. Loppujen lopuksi Timo yllättyi, miten herkullista perinteinen kotiruoka oli verrattuna eineksiin.

–Ihan älyttömän hyvää! Onhan tämän päiväisillä ruoilla kuin yö ja päivä eroa pakastepizzoihin. Ei houkuta milään tavalla se pakastepizza enää, Timo totesi.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja