Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen vinkkaa helpon kanareseptin, jota kaikki rakastavat: Nyt testaamaan "Matinkylän kanaa"

7:58Kari Aihinen ja Matinkylän kana
Julkaistu 24.11.2017 12:08

MTV LIFESTYLE

Ravintola Savoyn keittiömestari, televisiostakin tuttu kokki Kari Aihinen valmisti Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa herkullista, aasialaissävytteistä Matinkylän kanaa.

Keittiömestari Kari Aihisen "Matinkylän kana" on peräisin Savoyn henkilökunnalta, tarkemmin ottaen se on Savoyn sous chef Pauli Ojalan käsialaa. 

– Resepti syntyi aikoinaan, kun Pauli oli muuttanut lapsuudenkodistaan Espoon Matinkylään ja aloittanut työt Savoyssa. Henkilökuntamme oli saman tien myyty tämän maukkaan kanaruoan edessä – ja on sitä yhä, Aihinen kertoo tuoreessa Kape 24h -kirjassaan, jossa resepti myös esitellään.

Aihinen valmisti Matinkylän kanaa Huomenta Suomen Makujen aamu-ohjelmassa. Se on versio thaimaalaisesta pad kra pao gai -ruoasta. Annos tarjoillaan riisin ja paistetun kananmunan kera.  

Resepti

Lisää aiheesta:

Kari Aihinen perusti Vantaalle haamuravintolan, jossa ei yhtään asiakaspaikkaa – tästä on kyse
Kari Aihisen supersuosittua kanareseptiä rakastavat kaikki: Olethan sinäkin jo testannut?
Kari Aihisen vinkkaama helppo kanaresepti, jota kaikki rakastavat: Varma luottoresepti!
Kari Aihinen paljastaa legendaarisen pastansa helpon reseptin: "Yksi kuuluisimpia ruokiani, jota olen tehnyt vuodesta 1994"
Kari Aihisen helppo kananugettiresepti: "Rapea frittikana maistuu täydelliseltä"
Kari Aihisen superhyvä ja simppeli pasta: "Tätä reseptiä olen jakanut eniten kavereilleni"
KanaaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa
  • 18.10.201708:55
    Ruoanlaitto

    Kari Aihisen helppo kananugettiresepti: "Rapea frittikana maistuu täydelliseltä"

  • 06.05.201717:03
    Grillaus

    Grillauksen Suomen mestari kannustaa: Tätä suomalaisten pitäisi grillata paljon rohkeammin

  • 03.05.201717:33
    Ruokaniksit

    Tästä ei kana enää parane – mehevä ja huippuherkullinen lopputulos vain 20 minuutissa

  • 22.09.201615:00
    Klassikkoreseptit

    Tiesitkö? Kananugetteja voi tehdä myös kotona – kokeile herkullista reseptiä!

  • 17.07.201609:30
    Broileri

    Valmista täydellistä broileria: Sisältä mehukasta, päältä rapeaa!