Kari Aihinen paljastaa uuden ravintolansa sijainnin: "Kerrassaan herkullisella paikalla"

Kari Aihinen kertoo ravintolasuunnitelmistaan ja paljastaa noloimman kokkausmokan uraltaan 4:48 Kari Aihinen kertoo ravintolasuunnitelmistaan ja paljastaa noloimman kokkausmokan uraltaan
KATSO MYÖS VIDEO: Kari Aihinen kertoi keväällä ravintolasuunnitelmistaan ja paljasti noloimman kokkausmokan uraltaan.

Kari Aihisen ja yhteistyökumppani Olli Kolun uuden ravintolan on määrä avautua joulukuussa.

Monessa liemessä keitetty kokki, MTV:n ruokaohjelmistakin tuttu Kari Aihinen paljasti jo keväällä Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa suunnittelevansa uuden ravintolan avaamista Helsinkiin.

Aihinen kertoi tuolloin saaneensa korona-ajan jälkeen "paluu juurille -fiiliksen".

– Yhteiskumppani Olli Kolun kanssa mietittiin, että kerran vielä tehdään oma ravintola Helsinkiin, ja löydettiin fantastinen liiketila. Se on ehkä eniten semmoinen, mikä nyt sydämessä pulppuaa, Aihinen kuvaili intohimonsa kohdetta.

"Kerrassaan herkullisella paikalla"

Nyt Aihinen ja Kolu antavat tuoreessa tiedotteessa tarkempia tietoja tulevasta unelmaravintolastaan. Yrittäjien mukaan loppuvuodesta 2023 Helsinkiin avautuvassa à la carte -ravintolassa tarjoillaan ajatonta, juurevaa ja omistajien tyylille uskollista ruokaa. 

Telakkakadulle sijoittuva ravintola avautuu näillä näkymin joulukuussa 2023.

– Uusi ravintolamme sijaitsee kerrassaan herkullisella paikalla Punavuoressa, ja se tulee olemaan täysin meidän näköisemme. Pääosassa ovat hyvin tehdyt annokset, korkealaatuiset raaka-aineet ja hyvä fiilis. Satsaamme myös laadukkaaseen pöytiin tarjoiltuun lounaaseen, Aihinen kertoo tiedotteessa.

Antiloopin Merikortteli-kiinteistössä sijaitsevassa ravintolassa on asiakaspaikkoja noin 80, jonka lisäksi yläkerrasta löytyy kabinetti yksityistilaisuuksia varten. Tilaan tulee myös baari. Samassa kiinteistössä toimii tällä hetkellä myös leipomo-ravintola, pizzeria ja elokuvateatteri.

Aihinen ja Kolu eivät vielä paljasta tulevan ravintolansa nimeä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!